Fotbal, Liga a III-a, Seria a 4-a / O SINGURÃ VICTORIE ÎN DEPLASARE

C.S.N. Resita, cu noul antrenor Daniel Oprita la cârmã, a învins cu 2-1 la Inter Bãlesti, de a fost condusã cu 1-0 pînã în min. 48, resitenii trecând pe locul.
Ex-lupeneanul Robert Cristian a înscris al doilea gol pentru deveni în meciul Cetate Deva – A.C.S. Ghiroda 2-0.
Scorul etapei s-a înregistrat la Sibiu, unde echipa localã A.F.C. Hermannstadt a învins cu 3-0 Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, A. Pop fiind singurul jucãtor al etapei cu o dublã.
A.C.S. Sirineasa (Jiul) Petrosani – C.S.U. II Craiova 2-0 (1-0)
FLORIN COSTEA, DEBUT REMARCABIL LA PETROSANI
Derby-ul Seriei a 4-a din Lunca Jiului a atras vreo 2.000 de spectatori în tribune. Si credeam cã spectatorii n-au avut ce regreta. ACS (Jiul) se impune din start, calitãtile de fost golgeter al României ale lui FL. Costea se remarcã de la primul gol. O reprizã în care gazdele încearcã sã-si conserve rezultatul, ceea ce le reuseste.
La reluare, elevii lui Gabi Mangalagiu se impun printr-un joc avântat, cu o mare ocazie (min. 53) a lui Fl. Costea care ia la tintã portarul craiovean, Mincã (min. 56) scoate si el un sut a lui Frãsineanu, Zaina (min.65) are o mare ocazie, Vezan vine cu douã actiuni (min. 75) cu un sut razant si (min. 85), lovituri de la 30 m în portar. De apreciat combativitatea gazdelor pânã la final, efortul ofensiv fiind rãsplãtit cu golul de 2-0, impunând astfel dupã 8 etape un lider autoritar în Seria a 4-a, cu opt puncte avans.
V.I.P. –uri la meci
La aceastã partidã au fost prezente câteva nume cu rezonantã în fotbalul românesc. Astfel, în staff-ul Craiovei a fost, în calitate de director sportiv, fostul international Nae Ungureanu apoi Gheorghe Constantin zis „Costicã Vâlcea”, fost international, aflat acum în staff-ul  Sirinesei (Jiului) si ca invitat al patronului Nicu Sarcinã, Dãnut Coman, fostul portar al Rapidului, în prezent presedinte la Astra Giurgiu.

GENU TUTU

4 comentarii la „Fotbal, Liga a III-a, Seria a 4-a / O SINGURÃ VICTORIE ÎN DEPLASARE

 • 16 octombrie 2017 la 19:46
  Permalink

  Poate DUMNEZEU prin domnul Nicolae Sarcina ajuta valea jiului si va renaste Jiul Petrosani !

 • 16 octombrie 2017 la 23:15
  Permalink

  Hai Jiul Petrosani !

 • 17 octombrie 2017 la 08:23
  Permalink

  domnul primar Tiberiu Iacob Ridzi sa fie atent ca A.C.S. Sirineasa sa devina prin fapte Jiul Petrosani sa nu ne trezim ca va deveni din vara Valcea sau Targu Jiu

 • 17 octombrie 2017 la 16:34
  Permalink

  Am fost la meci, a fost un meci frumos, cu echipe bine asezate in teren, cu o galerie galagioasa , cu multi copiii , fete si baieti. In tribuna am auzit lucruri bune despre ce se vrea in viitor. Comentatorul stadionului e tot tanar si foarte bine pregatit. Unde as putea vedea echipele cu numerele purtate la meci deoarece au fost cativa jucatori care ar putea juca si in Liga 1.

Comentariile sunt închise.