Fotbal, Liga a III-a, Seria a 4-a / LIDER DE LA DEBUT

Startul celui de-al 62-lea campionat al Ligii a III-a, Seria a 4-a a fost unul cu multe goluri în prima etapã (26!).
Nou promovata ACS Ghiroda, adversare Petrilei la meciul de baraj, a reusit scorul etapei, 4-0 cu cei de la Becicherecu Mic, Baranyi reusind hat-trick-ul.
ACSO Filiasi este singura victorioasã în deplasare, iar trei meciu s-au încheiat la egalitate.
Tot un hat-trick a reusit si Voinescu de la National Sebis, în meciul de la Deva. Au marcat trei fosti jucãtori din Valea Jiului, Firan (foto) si R. Cristian pentru Cetate Deva si Bozian pentru CSM Lugoj.

S-au dictat patru lovituri de la 11 m. si s-a înregistrat un autogol.

La Petrosani, ACS Sirineasa – AFC Hermannstadt II Sibiu 3-0
CROITÃ PE 3-0!

Echipa adoptivã a Jiului, ACS Sirineasa a început în fortã noul campionat în Liga a III-a, seria a 4-a, 3-0 în Cupa României la Turceni, 3-0 în campionat, la Petrosani. Golul echipei Sirineasa a în cãzut în poarta sibienilor la prima actiune mai tãioasã, unde Manole a scos o loviturã de la 11 m., în replicã sibienii au o mare ocazie (min. 20), prin Preda de la 10 m, dar portarul Teodorescu intervine salutar. Apoi iese la rampã Florin Pârvu (min. 32, 35) cu douã mari ocazii de a majora scorul Dupã pauzã, ACS Sirineasa (care a jucat cu tricouri inscriptionare cu numele “Jiul”) îsi majoreazã scorul la 2-0, în minutul 65, jocul ofensiv ducând la alte ocazii: Cioiu (min. 58) trimite cu capul din 5 m, peste poartã, Anghelina (min.60) trage în portar de la 12m, tot el trimite razant cu capul peste poartã (min 67), dupã care vine golul de 3-0, învingãtorii fiind aplaudati la scenã deschisã de cei peste 2000 de spectatori.

Emotii pentru Mangalagiu
Fost jucãtor si golgeter la Jiul în anii `90, Gabi Mangalagiu – antrenorul Sirinesei – a avut mari emotii. “Mã bucur cã am debutat la Petrosani cu o victorie. Am regãsit acelasi public cald si bun cunoscãtor al fotbalului. Sper sã readucem cât mai multã lume la stadion si sã ne bucurãm cu totii de fotbal”, a conchis antrenorul.

ACS Sirineasa – AFC Hermannstadt II Sibiu 3-0
ACS Sirineasa (antr. Gabriel Mangalagiu): Teodorescu – Oct. Vasile, Oitã, Ionitã, Dragu – L. Iordache, FL. Pârvu (min. 88 D. Covaci), Zaina (min. 65 Tigoianu), Cioiu – Manole (min. 82 Manole), Anghelina (min. 74 Vezan)
AFC Hermannstadt II (antr. Jean Gavrilã): Ciorgovean – Chifu, A. Iovan, Bratu – R. Cristin, S. Iacob, Tarcea, Marian Rosianu (min. 65 Brublea), Al. Preda – A. Pop, Moncutã (min. 74 Giura)
Arbitru: Alexandru Bãlan – Deva
Obs. FRF: EM. Popescu (Tg. Jiu) si Louis Moisescu – Tr. Severin
Spectatori: 2000
Golurile: 1-0: Fl. Pârvu (min. 20) din penalty, dupã un fault asupra lui Manole; 2-0: Fl. Pârvu (min. 65) din actiune; 3-0: Manole (min. 72) sut din 7 metri

GENU TUTU

2 comentarii la „Fotbal, Liga a III-a, Seria a 4-a / LIDER DE LA DEBUT

  • 29 august 2017 la 19:31
    Permalink

    Hai Jiul Petrosani ! Felicitari Nicolae Sarcina !

  • 29 august 2017 la 22:58
    Permalink

    Ba Tutule parca esti robot ba! Ai ramas ca pe vremea comunistilor!

Comentariile sunt închise.