Fotbal. Interviu. ”Nu va fi chiar usor cu Gorjul…”, declarã Damian Militaru, antrenor la Jiul Petrosani.

Reporter: Salut Damian, ce face Jiul?
D. Militaru: Continuã pregãtirile pentru ce-a mai rãmas din campionat si apoi play-off.
Reporter: Noutãti?
D. Militaru: Credem cã prin prisma antrenamentelor am acumulat ceea ce trebuie în pregãtirea de iarnã, unde am avut un semi cantonament, cu douã mese pe zi, asigurat de Primãria si Consiliul Local Petrosani. Apoi amicalele cu Cetate Deva si Vulturii Fãrcãsesti din Gorj.
Reporter: Apropo, vicecampioana judetului Hunedoara va juca cu cea a judetului Gorj, dubla de baraj pe 13 si 20 iunie. Cum vezi acest duel?
D. Militaru: Nu va fi chiar asa usor, cum se crede cu cei din Gorj! Indiferent cine va  reprezenta judetul Hunedoara. Vã spun asta fiindcã noi am avut acel amical la Vulturii Fãrcãsesti, locul 3 în Gorj, ne-au învins cu 4-3, dupã ce la un moment dat au condus cu 4-0! Sunt echipe bune acolo, va fi greu…
Sã nu uitãm cã încã nu ne putem declara campioni judeteni, mai avem restanta de la Aurul Brad, o echipã care s-a întãrit extrem de mult, apoi jocul acasã cu Gloria Geoagiu. Nu se pune problema cã nu vom intra în play-off, dar acolo va fi o competitie echilibratã.
Reporter: Cum stati cu lotul?
D. Militaru: As zice cã mai subtire numeric. Pãduraru a plecat la muncã în Anglia, Simoneac la CSM Vulcan, Szekely la Inter Petrila, avem si douã achizitii: Keszeg de la Inter Petrila si revenirea lui Marius Mares, un jucãtor care a fost si pe la FC Vaslui în liga I, un mare talent care încã nu  si-a spus ultimul cuvânt. Mai avem ceva juniori în vedere, sã vedem care vor fi apti pentru lotul mare. Eu cred cã vom face o figurã frumoasã, nu neglijãm partenerele de competitie, Aurul Brad, Inter Petrila, Gloria Geoagiu, echipe puternice pe care le respectãm. Oricum, indiferent care echipã din judetul Hunedoara se va duce la baraj, eu personal le tin pumnii. Desigur ne-am dori sã fie Jiul Petrosani, dar mai e pânã acolo.
Mai au de jucat:
Jiul Petrosani: Aurul Brad (depl.), Minerul Uricani (ac.), Retezatul Hateg (depl.), Gloria Geoagiu (ac.), Soimul Bãita (depl.).
Gloria Geoagiu: Soimul Bãita (ac.), Jiul Petrosani (depl.), Inter Petrila (ac.).
Aurul Brad: Jiul Petrosani (ac.), Inter Petrila (depl.), CSM Vulcan (ac.), Cetate Deva (depl.), Victoria Cãlan (ac.).
Genu TUTU

Un comentariu la „Fotbal. Interviu. ”Nu va fi chiar usor cu Gorjul…”, declarã Damian Militaru, antrenor la Jiul Petrosani.

  • 23 februarie 2020 la 22:45
    Permalink

    Hai Jiul Petrosani ! Vrem PROMOVAREA ! Militaru – primarul Ridzi – Vrem fotbal macar in Liga 3 ! Iubitori de fotbal din Valea Jiului vrea fotbal in esalon superior !

Comentariile sunt închise.