Fotbal. Baraj. / A.C.S. GHIRODA – INTER PETRILA 3-1 (1-0) / VERDICT ÎN SECUNDA 40!

Sarcinã aproape imposibilã pentru Inter Petrila în meciul retur din Banat, unde trebuia sã învingã dupã esecul cu 1-2 din tur la Lonea. Plecatã în ziua meciului la Ghiroda – fãrã titularii Haring, I. Androne si Agapi – Petrila s-a trezit condusã dupã 40 de secunde! Petrila e debusolatã, în minutul 5 Baranyi putea face 2-0, dar sutul sãu nimereste plasa lateralã. În minutul 17 Drãgoescu trege de la 18 m, dar portarul Dubov se opune egalãrii, în minutul 19 si Dolha putea înscrie cu capul de la 10 metri! Gazdele îsi revin, Baranyi (min. 35) suteazã puternic de la 16 metri, mingea sterge transversala! Dupã cinci minute, Perse are egalarea în picior, dar mingea lobatã peste portar se duce peste poartã, apoi Drãgoescu (min. 44) trimite perfect din corner, dar portarul Dubov retine.
Petrila intrã mai decisã dupã pauzã, Kalai (min. 52) îl ia la tintã pe Dubov cu un sut de la 17 metri, apoi Drãgoescu (min. 53) înscrie un gol perfect valabil, dar surprinzãtor, tusierul Adrian Mãrginean indicã ofsaid! Golul este anulat. Vine golul de 2-0, Petrila nu depune armele, Adi Dolha (min. 56) rateazã cu poarta goalã, la fel gazdele prin Budur (min. 70). Ofensiva puternicã este concretizatã prin golul lui Perse, Petrila e pe val, M. Matei (min. 83) centreazã pentru Drãgoescu, dar lovitura de cap de la 10 metri este apãratã de Dubov. În prelungiri, gazdele mai puncteazã o datã si cu scorul general de 5-2, tur-retur, obtin promovarea în Liga a III-a.
“N-a fost deloc usor…”
“”Mie sincer nu mi s-a pãrut deloc usor, am îmbãtrânit zece ani din viatã în ultimul an. Dar bucuria este cu atât mai mare acum. Bãietii au fost fantastici, s-au dãruit extraordinar. Am fost foarte bine organizati la toate capitolele din punct de vedere sportiv. Sunt foarte multumit de ce am realizat aici, mã bucur cã am schimbat istoria acestei frumoase echipe. Cred cã acum e momentul sã ne concentrãm la ceea ce înseamnã Divizia C pentru noi, la ce înseamnã copii si juniori. Este un pas extraordinar fãcut astãzi. Mi s-a pãrut un meci foarte dificil. Sunt o echipã serioasã, solidã, vreau sã-i felicit si pe ei pe calea aceasta, mie personal mi-au lãsat o impresie foarte bunã. Fãrã o falsã modestie, noi am fãcut mereu adversarii sã parã mai modesti”, a declarat Vlad Bura, antrenorul principal al echipei A.C.S Ghiroda.
“Sunt multumit de atitudinea echipei”
“Am avut câteva absente, un arbitraj ostil, dar sunt multumit de atitudinea echipei. A fost o dublã cu douã jocuri grele. Cel de-al doilea a fost mai greu pentru cã ne-au lipsit patru oameni din tur, din motive obiective, dar sunt multumit de atitudinea celor care i-au înlocuit. Speram la Liga a III-a, dar nu a fost sã fie. Poate nu am avut nici noroc, am avut destule ocazii. Am mai marcat douã goluri care nu stiu dacã au fost anulate pe merit… e normal sã fiu supãrat pentru cã am pierdut un baraj. Dar felicit jucãtorii mei tinând cont de problemele care le au zi de zi. Probabil situatia socialã îsi spune cuvântul asupra fotbalului din Valea Jiului. O vom lua de la început si ne vom bate din nou pentru a promova în liga a treia”, a declarat Avram Moldovan, antrenorul echipei Inter Petrila.
GENU TUTU
Foto sporttim.ro

Un comentariu la „Fotbal. Baraj. / A.C.S. GHIRODA – INTER PETRILA 3-1 (1-0) / VERDICT ÎN SECUNDA 40!

  • 27 iunie 2017 la 12:31
    Permalink

    Domnu Tutu, vorbesti ca un robot.E timpul sa iei o pauza.

Comentariile sunt închise.