Deputatul Cristian Resmeritã se tine de cuvânt

9Deputatul Cristian Resmeritã a reusit un nou proiect prin care la Complexul Energetic Hunedoara se vor face noi angajãri de personal. Este vorba despre înlocuirea persoanelor care vor iesi la pensie cu tineri care doresc sã lucreze la minã. “Am confirmarea ca într-un timp foarte scurt eforturile pe care le-am depus vor prinde roade si Complexul Energetic Hunedoara va face angajãri în locul celor care vor pãrãsi sistemul pentru a iesi la pensie. De fapt, ideea este ca aceste angajãri sã se facã într-un flux continuu si nu sã se astepte o anumitã perioadã de timp. … mai departe

2 comentarii la „Deputatul Cristian Resmeritã se tine de cuvânt

  • 16 septembrie 2014 la 22:29
    Permalink

    ultimele angajari s au facut numai pe pile asa a fost angajat si copilul ziaristului de casa al fam razmerita andrei vlad de ce nu se tine dl deputat de promisiunea din campania electorala referitoare la modul de calcul al pensiilor cdin minerit unde fiecare miner pensionat acum pe legea noua pierde in jur de 4 milioane fata de unul iesit pe legea veche.

  • 17 septembrie 2014 la 22:13
    Permalink

    dl deputat noi minerii care sintem in preaviz si am avut ghinionul sa ne imbolnavim in 25 ani de subteran sintem batjocoriti de cumnatul dvs care face abuz in functie si nu ne plateste drepturile salariale total nejustificatcu toate ca el ia pe spatele nostru cite o ordonanta pe luna ca si salariu sa nu uitati ca si noi cei umiliti acum o sa votam la toamna cu familiile si prietenii nostri,oare si la d na dondera i o fi blocat salariul ca si ea e bolnava?

Comentariile sunt închise.