Crucea Roșie și Moș Crăciun vă așteaptă sâmbătă

Crucea Roșie și Moș Crăciun ne așteaptă în amfiteatrul de la Teatrul din Petroșani, pentru a fi de ajutor unor familii sărace. Voluntarii îl au voluntar chiar pe Moș Crăciun, care va vinde obiecte create chiar de elevii Școlii nr 7, așa că nu ezitați să vă faceți sărbătorile mai frumoase și vouă și altor oameni.

Un bec de veioză a devenit un minunat glob, câteva paste făinoase au ajuns un brad de Crăciun, iar un alt tip de bec este chiar un om de zăpadă. Globuri tricotate, mici creații luminoase, toate vor fi expuse în centrul municipiului Petroșani, sâmbătă, la un târg inedit, la finalul căruia vor fi strânse fonduri pentru 100 de familii nevoiașe. „Sâmbătă, 4 decembrie, în intervalul orar 10,00 -18,00, vom fi în amfiteatrul de la teatru, iar obiectele de aici vor fi vândute, pentru a achiziționa pachete pentru oamenii pe care noi îi avem în baza noastră de date. Vrem să facem cam 100 de pachete și suntem optimiști, pentru că tot mai mulți oameni au deprins acest obicei de întrajutorare”, a spus Cristina Sârbu, președinta Crucii Roșii Petroșani.
E cu atât mai interesant cu cât și copiii care le-au realizat vin dintr-unul dintre cele mai sărace cartiere ale municipiului Petroșani, dar ei sunt primii care s-au oferit voluntari. „Sunt familii sărace, dar și persoane vârstnice, iar mai nou, voluntarii noștri au mers pe teren și au adunat date mai multe și avem chiar și multe familii cu copii, iar aceștia vor fi beneficiarii noștri de Crăciun”, a mai spus președinta Crucii Roșii din Petroșani.
Așa că dacă aveți drum, nu ezitați să treceți și pe la acest târg inedit. Banii vor ajunge în pachete cu alimente pentru oamenii care au nevoie de sprijin, acum, de sărbători.

Diana Mitrache