Copil de 12 ani electrocutat în gara Petroșani

Un copil de doar 12 ani a murit marți seara în stația CFR Petroșani, după ce s-a electrocutat. El s-a urcat, împreună cu o fetiță de aceeași vârstă cu el, pe un vagon al unui tren garat în stația CFR Petroșani și se pare că băiatul a fost ucis de un arc electric. Potrivit pompierilor care au sosit imediat la fața locului, cei doi copii erau singuri în zona gării. „Copiii au ambii 12 ani și sunt din Petrila. Fetița a scăpat cu viață și a fost preluată de un echipaj de pe ambulanță. Este doar speriată și nu are leziuni. Băiatul, însă, a luat foc instantaneu și a murit”, a spus Cristian Baleia, comandantul Detașementului de Pompieri Militari Petroșani.
Trenul de marfă avea vagoane cu care transporta ciment și nu se știe decomadată ce i-a determinat pe cei doi copii să se urce pe garnitură.
Trupul fără viață va fi transportat la serviciul de medicină legală, după ce va sosi o drezină care să întrerupă alimentarea cu energie electrică a liniei de înaltă tensiune, așa încât pompierii să îl poată coborî.

Diana Mitrache