C onstantin Fulga este candidatul pentru Primăria municipiului Petroșani, după ce Organizația PSD a stabilit cine va candida la alegerile locale din partea acestei formațiuni politice la fotoliul de primar al municipiului. Decizia a fost luată în prezența celor ce conduc acest partid în județul Hunedoara și a membrilor care au votat pentru asta.
Omul de afaceri Constantin Fulga, fost cadru militar și de puțin timp, subprefect al județului Hunedoara, este cel care va fi în fruntea listelor pentru fotoliul de primar.
„Am fost foarte bucuros că toți colegii din partid au votat în unanimitate candidatura mea și m-au susținut. Recunosc, că am avut o surpriză foarte mare, când am văzut că, la această ședință, a participat și președintele CJH, Laurențiu Nistor. Este o provocare foarte mare
pentru mine și știu că, din acest moment mă așteaptă clipe dificile, clipe de muncă multă, clipe în care trebuie să dăruiesc și să întorc tot ceea ce pot mai bun pentru
comunitate, pentru cei care mă susțin în continuare”, a spus Constantin Fulga, PSD.
Alegerile la PSD Petroșani au avut loc joi seara, la
sediul partidului și Constantin Fulga a fost
singurul nominalizat și votat în unanimitate. De precizat, însă, că, la această ședință a fost absent Ion Rus, cel
care a candidat în ultimii ani la Petroșani, din partea PSD, pentru funcția de primar și care a condus Organizația PSD Petroșani ani la rând.
Diana Mitrache