Complexul Rusu pregãteste un 1 IUNIE  special pentru copii – indoor si outdoor

Înghetatã gratuitã, cursuri de echitatie gratuite, mini-discotecã, karaoke si multe alte surprize îi asteaptã pe copii la munte. Copiii din Valea Jiului ”le dau liber pãrintilor de 1 Iunie”.
La Hotel Rusu, copilãria e la ”liber”. Asa cum ne-au obisnuit, reprezentantii Hotelului Rusu militeazã  pentru activitãtile în aer liber, mai ales atunci când e vorba de copii. Pe lângã toate  actiunile, la complexul  hotelier din Parâng va avea loc si o lectie de traditie si folclor si un flashmob a la Rusu cu Ansamblul Bujorii Muntelui.  O petrecere în toatã puterea cuvântului  dedicatã copiilor Vãii Jiului care astfel le vor da liber pãrintilor lor.
”Vineri, 1 iunie, de la ora 12, continuãm ce am început în urmã cu câteva sãptãmâni. Am diversificat programul dedicat copiilor, pentru cã este ziua lor. Avem activitãti atât în aer liber, cât si indoor, diversificate, starea vremii nu va împiedica  distractia. Noutatea  activitãtilor constã în acest flashmob indoor care va fi unul încântãtor si care va demonstra si arãta puterea acestei zone în care trãim. Vorbesc de puterea valorilor care trãiesc aici. Avem copii valorosi, avem profesori implicati, avem despre ce sã vorbim, fiindcã istoria si traditia localã nu sunt deloc sãrace”, spune Cristian Tamas, actionarul majoritar de la Hotel Rusu.
Cristian Tamas a mai  precizat cã pe lângã acest flashmob care presupune o coregrafie proprie Vãii Jiului realizatã de profesorii petrileni Ana si Iulian Doda de la Ansamblul Bujorii Muntelui, muzica lui Târnãveanu  va evidentia frumusetea localã,  a Muntilor Parâng.
”Zona noastrã vorbeste mai bine ca noi prin folclor si traditie. Si nu numai. Avem pregãtit, în Sala de evenimente (cort), si karaoke si discotecã pentru copilasi, în timpul zilei, de la ora 13:00. DJ-ul nostru a ales cele mai antrenante melodii pentru aceastã zi. Este ziua în care noi ne ocupãm de copiii dumneavoastrã. Seara de la ora 19:30, pãrintii au ocazia sã participe la petrecerea sustinutã de Robert Târnãveanu.  Biletul de intrare pentru adulti este de 70 de lei, sumã care cuprinde si  Open bar.  Copiii au intrare gratuitã.
Monika BACIU