Cocosi-Vartopeanu se vrea primar PDL

Candidatul PDL la Primaria municipiului Vulcan este consilierul local Constantin Cocosi-Vartopeanu, care spune ca in perioada urmatoare va veni cu o echipa noua, formata din oameni capabili.

Tiberiu Iacob-Ridzi, presedintele PDL Petrosani, alaturi de care si-a facut Cocosi anuntul, a precizat ca nu trebuie uitat faptul ca investitiile importante din Vulcan au fost realizate sub conducerea PDL.

”Domnul Cocosi este membru al PDL din 1998, este un membru fidel al organizatiei si a dat dovada de maturitate politica si intelepciune. El candideaza din partea PDL si va trebui sa avem o discutie si cu cei din UNPR si PNTCD cu privire la aceasta situatie. Noi avem incredere in oamenii de la Vulcan si nu trebuie sa uitam ca Vulcanul s-a transformat foarte frumos intr-un guvern PDL, care a alocat sume importante acestei localitati”, a declarat Tiberiu Iacob-Ridzi, presedintele PDL Petrosani.

Constantin Cocosi-Vartopeanu a precizat insa ca in aceasta perioada se lucreaza la consolidarea unei noi echipe, avand in vedere ca din PDL au plecat si consilierii locali din actualul mandat.

”Situatia de astazi este una onoranta pentru mine. Nu stiu daca m-am gandit vreodata la ea. Sper sa duc acest partid mai departe, partid care a facut multe lucruri pentru Vulcan. Vrem sa castigam alegerile, pentru ca PDL Vulcan are aceasta sansa, iar zilele urmatoare vom prezenta si echipa cu care dorim sa castigam. 90% dintre oamenii PDL au plecat, dar acum lucram la formarea unei echipe noi, cu oameni capabili”, a declarat Cocosi-Vartopeanu.

Anamaria NEDELCOFF

2 comentarii la „Cocosi-Vartopeanu se vrea primar PDL

 • 12 aprilie 2012 la 19:43
  Permalink

  Constantin Cocosi-Vartopeanu va fi noul primar al Vulcanului pentru ai da o lectie tradatorilui Ile care va fi distruns datorita unei femei (Angela Stoica,care vrea sa fie in continuare viceprimarita)iar Cocosi de la PDL (USP)sa continuie modernizarea Vulcanului. PDL a modernizat Valea Jiului (Petrosani,Vulcan,Petrila,….)chiar pe timp de criza mondiala dar PSD (USL) cu baroni locali ai lui Adrian Nastase zis si Matusa Tamara cand au fost la guvernare in perioada 2000-2004 nu au facut nimic si atunci nu era nici criza mondiala. Cetateni Vaii Jiului vor judeca cu intelepciune.

 • 14 aprilie 2012 la 11:39
  Permalink

  Constantin Cocosi-Vartopeanu o sa fie primar cand zboara porcul. PRIMARUL Ile si VICEPRIMARUL Angela Stoica impreuna cu echipa lor au modernizat Vulcanul. Tot ei vor fi si cei care vor continua modernizarea.
  Constantin Cocosi-Vartopeanu este si va fi doar un politruc de linia a 15.000-a .
  HAI ILIE! HAI ANGELA!

Comentariile sunt închise.