Ciocnire spectaculoasa pe DN 66

Doua masini s-au ciocnit pe DN 66 in zona Livezeni, acolo unde traficul este ingreunat de numarul mare al autovehiculelor parcate, dar si din vina depozitelor care ingusteaza traseul, cu marfa expusa pâna aproape de prima banda. Ambii soferi au fost dusi la spital, iar circulatia a fost intrerupta timp o ora, in care s-a circulat pe un singur fir, alternativ.
Una dintre masini ii apartine omului de afaceri Emil Bercea, iar la volan se afla o tânara. In momentul in care a vrut sa faca o manevra, nu s-a asigurat suficient si a fost lovita de un alt sofer care circula regulamentar, dar care nu a mai putut frâna inainte de impact. Ambii soferi au fost stabilizati de echipajul SMURD sosit la fata locului si transferati la Spitalul de Urgenta din Petrosani pentru investigatii.
Politistii spun ca fac acum cercetari si au deschis un dosar pe numele celor doi soferi implicati in accident. „Din primele cercetari rezulta ca accidentul rutier s-a produs pe fondul neasigurarii la efectuarea unei manevre de intoarcere. In urma producerii accidentului, a rezultat ranirea conducatorilor auto implicati in accident. In cauza se efectueaza cercetari si va fi intocmit dosar pentru infractiunea de vatamare corporala din culpa”, a declarat inspector principal Raul Ciurca, Politia Rutiera.
Circulatia a fost intrerupta pe DN 66 in zona Livezeni, la iesirea din Petrosani zeci de minute, pâna ce politistii au facut masuratori la fata locului. Traficul s-a desfasurat alternativ pe un singur sens, aproximativ o ora, dupa producerea accidentului.

Diana Mitrache

Un comentariu la „Ciocnire spectaculoasa pe DN 66

  • 8 aprilie 2016 la 14:17
    Permalink

    acolo ar trebui sa fie amndoua benzile libere este lege data ptr asta dar de unde….chiar tomberoane de gunoi pe prima banda debandada curata acolo cine a permis sa se faca depozite acolo?si tot de felul de hoteluri au autorizatie de constructie?

Comentariile sunt închise.