Cine mai sunt PRM-isti, dupã 27 de ani?

Pentru cã la Lupeni este una dintre cele mai solide filiale judetene a Partidului România Mare, urmasii lui Vadim Tudor s-au adunat acolo, la finele sãptãmânii trecute, ca sã celebreze cei 27 de ani de când existã acest partid.
Au vorbit despre mentorul lor, Vadim Tudor si au conchis cã trebuie sã nu lase timpul sã îi dea uitãrii.
„Membrii filialei judetene a PRM Hunedoara s-au reunit la Lupeni la sediul PRM pentru a aniversa 27 de ani de PRM. Filiala din localitate a fost la înãltime, alãturi de consilierii locali Ionut Nãsãlean, Radu Nãpãu, Luke si Lucian Anghel,  ei fiind prezenti în numãr mare la aceastã actiune.Au fost invitati si fosti lideri ai PRM din judet, dar i-am invitat si pe cei care au iubit PRM-ul. În luãrile de cuvânt s-a evocat personalitatea fondatorului partidului Vadim, precum si faptul cã ,,starea de spirit va dãinui mereu si ea e peste orice doctrinã sau structurã politicã. Au fost împãrtite pliante aniversare si s-au fãcut planuri de viitor”, a spus Emanoil Andronache, presedintele PRM Hunedoara.
Partidul a pierdut teren în ultimii ani, dupã ce mai multi membri ai acestei formatiuni au ales fie alte partide, care au intrat în Parlament, fie au renuntat la politicã, dupã ce Vadim Tudor nu a mai fost. Totusi, cei care au rãmas fideli doctrinei României Mari cred cã pot sã mai câstige cel putin o primãrie în acest judet.
Diana Mitrache

2 comentarii la „Cine mai sunt PRM-isti, dupã 27 de ani?

  • 25 iunie 2018 la 16:14
    Permalink

    Napau Radu se ascunde in spate, sa nu il vada Rasmerita. Lipseste consilierul Luke.

  • 25 iunie 2018 la 21:55
    Permalink

    DRAGI TOVARASI va asteptam la PSD ,numai in partidul nostru ciolanul e mai gras si neam de neamul vostru v-a trai ca in sanul lui AVRAM.

Comentariile sunt închise.