CEH :Administrator vechi, administrator nou. Datorii colosale si planuri timide

 

Venit din rândul sindicalistilor, noul administrator special de la Complexul eneregtic Hunedoara, Cristian Rosu, dar si directorul general al celui mai mare angajator din judetul Hunedoara, Samuel Dioane  au venit sã vorbeascã despre planurile de viitor, unele timide si încã necontunrate.
„Sper sã facem o echipã bunã si sã avem rezultate bune. Societatea este pe pierdere si este motivul pentru care a intrat în insolventã, ca atare, aceste pierderi trebuie reduse. Rolul administratorului special este sã facã un plan de reorganizare, tocmai ca sã facã sã reducã pierderile. Am luat contact cu câteva dintre probleme, dar îmi mai trebuie timp, ca sã pot spune mai multe”, a spus Cristian Rosu, noul administrator special de la Complexul Energetic Hunedoara, care a mai precizat cã, indiferent de mãsurile ce le va lua, pe primul plan va pune siguranta angajatilor.
Nu are planuri deja stabilite., însã, directorul Samuel Dioane a fãcut câteva precizãri cu privire la situatia în care se aflã CEH. „La data de  30 septembrie, 1.928.668.000 de lei sut datoriile noastre, mare parte la bãnci, respectiv creditele declarate incompatibile de cãtre UE, pentru instalatia de desulfurare de la Paroseni, datorii la creditori si la fondul de mediu, care depãsesc 2.886.000 de lei”, a precizat Samuel Dioane, la prima  conferintã de presã comunã pe care a sustinut-o împreunã cu noul administrator  special, cu care va face un plan ca sã reorganizeze situatia de aici.
Toti furnizorii de servicii sunt în situatia în care nu mai vor sã presteze gratuit niciun serviciu pentru Complexul Energetic Hunedoara, iar cea mai recentã crizã a fost cea legatã de refuzul CFR de a duce vagoanele cu huilã la Mintia, lucru ce a dus la o crizã pentru populatia racordatã la termoficare.
Diana Mitrache

2 comentarii la „CEH :Administrator vechi, administrator nou. Datorii colosale si planuri timide

 • 1 decembrie 2019 la 18:44
  Permalink

  schimbara un cioban, cu un muncitor- , faliment asigurat,

 • 2 decembrie 2019 la 08:38
  Permalink

  Doua panarame numite politic, si zero barat profesionalism….
  Traiasca tovarasii!!!

Comentariile sunt închise.