[ Caravană de vaccinare la Uricani ]

T imp de două zile, la finalul acestei săptămâni, la Uricani a ajuns o caravană a vaccinării. Sunt oameni care vor să se vaccinzez și, poate, le-a fost greu să plece spre Petroșani sau Lupeni, așa că echipa a venmit în cel mai vestic oraș al Văii Jiului, la Uricani.

Medici și asistenți medicali merg prin zonele mai izolate din județul nostru și vaccinează populația. Acum au ajuns la Uricani, iar primarul Dănuț Buhăescu a spus că e cea mai bună soluție, pentru oamenii care se deplasează mai greu. „Este o acțiune realizată de DSP, împreună cu Primăria orașului Uricani, care să vină în sprijinul celor care doresc să se vaccineze și nu fac naveta până la Petroșani, sau în alte localități din Vale. Acțiunea are loc la Centrul de Permanență a Spitalului de la Uricani și fiecare poate să aleagă vaccinul cu care se imunizează”, a spus Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani.
Carvana vaccinării se desfășoară la Uricani până vineri după amiază, iar astfel de acțiuni atrag oamenii spre punctele de imunizare. De altfel, la finele săptămânii trecute, în cele 3 municipii din județul nostru, Petroșani, Hunedoara și Deva s-au vaccinat aproape 2.000 de oameni.
Diana Mitrache