Căminele studențești pregătite pentru noul an universitar

C ăminele studențești de la Petroșani sunt pregătite pe a-și primii viitorii studenți. Toate spațiile au fost curățate și igienizate tocmai pentru ca atunci când stundenții se vor caza, totul să fie conform normelor.

”Căminele sunt pregătite. Totuși la solicitarea studenților, unde au fost descoperite mici defecțiuni, intervenim și în această perioadă chiar dacă sunt restanțe și mai sunt camere ocupate. Facem toate reparațiile care se impun în așa fel încât cu 1 octombrie căminele să fie pregătite pentru noul an universitar. Costurile de încălzire probabil că vor fi mai mari și ca atare tax ape cămin va crește puțin. dacă se va aproba mărirea burselor de către Ministerul Educației, așa cum este prevăzut în proiectul de lege al educației, atunci diferența din bursă vor ajuta studenții să-și poată acoperi diferența la plata utilităților din cămin”, a declarat Prof Univ Dr Ing Radu Sorin Mihai rectorul Universității din Petroșani.
Costurile de întreținere deocamdată vor rămâne la fel, dar în cazul în care costul facturilor la utilități v-a crește, atunci s-ar putea și acesta modifica.
Monika Baciu