Beatrice Miklos felicitatã pentru performanta de la Minsk

La cei doar 16 ani pe care îi are, Bea, tânãra din Vulcan, legitimatã la Clubul arcasilor din Aninoasa, Deva, a fost printre cele mai bune din Europa, la Minsk, iar antrenorul sãu îsi pune mari sperante pentru Tokio.
A impresionat din nou prin curajul si  stãpânirea de care a dat dovadã si aceasta este cheia succesului sãu. „Bea a terminat pe locul 32 din 48 de sportive. Cele 48 sunt clar cele mai bune din Europa, iar locul 32 este un loc ce promite având în vedere cã a fost cea mai micã dintre  concurente. Abia a împlinit 16 ani si asta în conditiile în care celelalte concurente toate au peste 20 de ani”, a spus Viorel Hãbian, antrenorul sãu.
Este o arcasã care a promis încã de la început si toate sperantele sunt acum pentru Olimpiada de la Tokio.
„Comitetul Olimpic a fost multumit de performantele ei si se vede cã face progrese, iar acum putem spune cã sunt sanse pentru calificarea la Tokio, care are loc anul viitor. În urma analizelor fãcute de Comitetul Olimpic si de noi, sansele sunt reale pentru calificarea aceasta ”, mai precizeazã antrenorul.
Beatrice s-a antrenat cum nu se putea mai bine si a reusit calificarea, fiind o tânãrã în care arcasii de la Aninoasa, dar de fapt din toatã România, si-au pus toate sperantele. A punctat întotdeauna maxim, pentru cã are o determinare absolutã si un calm absolut  necesar în acest sport. Ne-a uimit mereu cu modul de actiune si antrenorul sãu, Viorel Hãbian spune cã e de o stãpânire cum rar a vãzut, iar noi asteptãm sã o vedem la Tokio.
Diana Mitrache