Bazinul didactic s-a redeschis

 

Bazinul didactic din Petrosani îsi redeschide portile. Timp de o lunã bazinul didactic din municipiu s-a aflat într-un amplu proces de igienizare. Reprezentantii unitãtii fac aceste lucrãri în perioada de varã, atunci când majoritatea oamenilor sunt plecati în concediu sau profitã de vremea bunã si se duc la strandurile din localitate.
“Bazinul de înot didactic se va deschide. În fiecare an facem aceastã igienizare în special în lunile de varã când lumea merge la stranduri si nu mai vine la piscinã. Vom intra în linie dreaptã cu  bazinul asa cum am fãcut-o si pânã acum. La bazin veniturile au crescut fatã de ceea ce am avut la început chiar dacã încã nu suntem pe zero, dar ne apropiem”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani. Bazinul didactic din Petrosani a fost inaugurat în anul 2014 si de atunci, sute de mii de locuitori ai Vãii Jiului pasionati de înot i-au trecut pragul.
Monika BACIU

Un comentariu la „Bazinul didactic s-a redeschis

  • 4 septembrie 2018 la 23:51
    Permalink

    Igienizare? De aia a facut domn Popa & guests baitza toata luna august? Ieri s-a deschis cu scandal :)) pe intuneric a chemat politia locala sa dea amenzi celor care au parcat langa bazin si nu erau clienti. Dar bazinul era inchis. Jupan pe tarla d-l Popa.

Comentariile sunt închise.