Bãtrân mort în casã la Petrosani

7Bãtrân si singur, un bãrbat din Petrosani, a fost gãsit mort în casã. Descoperirea a fost fãcutã de pompierii, care i-au intrat luni dimineatã pe geamul locuintei.

Asta dupã ce vecinii au alertat autoritãtile, deoarece din casa omului venea un miros greu, iar bãtrânul nu mai fusese vãzut pe afarã. Antal Gheorghe avea 74 de ani si locuia singur pe strada General Dragalina din centrul municipiului Petrosani. Oamenii din bloc spun cã mereu stãtea pe banca din fata scãrii, dar cã de ceva vreme nu l-au mai vãzut. „Eu l-am vãzut cred cã joia trecutã. Avea probleme la un picior si cobora în cârjã. Vecinele de pe palier au sunat la 112, cã au simtit miros greu”, spune un vecin al bãtrânului. „Stim cã era bolnav si locuia singur. Fãcuse un infarct mai recent si poate cã tot inima a fost. Mereu stãtea în fata blocului, dar cred cã nu l-am mai vãzut. Probabil cã a fãcut infarct”, spune o altã vecinã.

Pompierii au venit imediat ce au fost solicitati prin 112 si au intrat în locuintã pe geam. Atunci au realizat cã omul zãcea mort în casã. „Noi am fost anuntati prin 112 si am constatat cã bãtrânul era mort în pat, într-o avansatã stare de putrefactie. Am constatat decesul si asteptãm serviciul de medicinã legalã”, a declarat plutonierul major Constantin Cãtan,  unul dintre pompierii de la fata locului.

7-1Legistii au ridicat trupul neînsufletiot al omului si l-au dus la serviciul de medicinã legalã din Spitalul de la Petrosani. Ei sunt cei care vor stabili cauza exactã a mortii.

Diana Mitrache