Al SAPTELEA sens giratoriu la Petrosani

Sensurile giratorii rãsar la Petrosani precum ciupercile dupã ploaie.  Un nou sens giratoriu a apãrut în localitate, peste noapte. Sensul giratoriu provizoriu a fost amenajat în zona intersectiei de la centrul comercial Jiul Shopping Center si strada Nicolae Bãlcescu.

“În urma discutiilor pe care le-am avut cu cei de la Politia Rutierã si Politia Localã, am amenajat un sens giratoriu provizoriu, la intersectia strãzii 1 Decembrie cu strada Nicolae Bãlcescu. În functie de fluidizarea traficului si de monitorizarea zonei vom lua hotãrârea ulterior, de a pune un sens cum le avem si pe celelalte din Petrosani. Urmeazã sã vedem care este impactul acestuia asupra traficului rutier, dar si pietonal. Dacã e fezabil si nu prezintã niciun fel de probleme o sã avem în vedere amenajarea unui sens giratoriu definitiv”, a declarat Daniel Visan, director executiv Directia de Administrare a Domeniului Public si Privat.

Intersectia a fost semaforizatã, însã în urmã cu câteva luni s-a stricat o piesã a semaforului, iar sansele pentru ca aceasta sã poatã fi reparatã sunt mici.

“Placa de bazã cu tot sistemul integrat este trimisã la un operator de specialitate pentru remediere, dar sansele sunt destul de mici fiindcã e o placã destul de veche. Sunt primele semafoare din Petrosani si nu se mai gãsesc piese pentru ele”, a mai subliniat sursa citatã. Acesta ar fi cel de-al saptelea sens giratoriu din municipiul Petrosani. Unul este amplasat în Piata Victoriei, al doilea la intersectia de la biserica Catolicã. Al treilea sens giratoriu a fost amenajat la intersectia dintre strada Carol Schretter si strada 1 Decembrie 1918, al patrulea sens giratoriu este la intersectia cu spitalul, al cincilea este cunoscut sub numele de avion. Ultimul sens giratoriu este la intersectia cu centrul comercial de la Livezeni.

Monika BACIU

4 comentarii la „Al SAPTELEA sens giratoriu la Petrosani

 • 29 august 2016 la 23:53
  Permalink

  cea mai mare minciuna posibil?…nu este stricata nici o pies?. dupa 2 saptamani cât au fost semafoarele oprite le-am v?zut din nou pornite. apoi au fost oprite din nou.

 • 29 august 2016 la 23:56
  Permalink

  Sunt sigur c? Daniel Visan primeste un sac de euro pentru un sens giratoriu. Deci sa imi spuna cineva daca era nevoie de sens giratoriu la Jiul Shopping Center sau m?car la Penny-BCR 🙁
  Acest ora? se stric? din ce în ce mai tare :-(.

 • 30 august 2016 la 00:44
  Permalink

  Decat sa se organizeze tot felul de zile festive mai bine s-ar investi intr-un sistem de semaforizare eficient in toate intersectiile importante din oras.

 • 30 august 2016 la 10:58
  Permalink

  Faceti doua benzi in sens nenorocitilor numa sa furati bani .. Dupa ce l-ati montat ati circulat prin el? Sunteti niste inapti trasati-l cum trebe !!!!

Comentariile sunt închise.