Activitatea de productie a minei Lupeni a fost prelungita pana la finalul anului

Comisia Europeana a aprobat prelungirea activitatii pentru mina Lupeni, potrivit surselor din cadrul Complexului Energetic Hunedoara. Deocamdata nu a fost publicata decizia, insa potrivit informatiilor, decizia vizeaza prelungirea activitatii de extractie a carbunelui pana la data de 31 decembrie 2018.

Decizia initiala a Comisiei Europene prevedea oprirea activitatii de extractie a carbunelui de la EM Lupeni la data de 30 septembrie.

Monika BACIU

5 comentarii la „Activitatea de productie a minei Lupeni a fost prelungita pana la finalul anului

 • 16 februarie 2018 la 20:46
  Permalink

  Mare realizare,chiar vorbiti serios sau totul este meritul candidatilor ptr functiile de sindicat.Chiar se poate ….mai ramane ca cei vinovati ptr accidentul de la Lupeni sa raspunda pentru cele intimplate.

 • 17 februarie 2018 la 06:04
  Permalink

  Cand vom vedea domnilor din Ministerul Energiei platiti regeste din bani nostri publici investitii la EM Livezeni si EM Vulcan pentru a deveni rentabila huila din valea jiului ???

 • 17 februarie 2018 la 11:34
  Permalink

  Niciodata !

 • 17 februarie 2018 la 11:40
  Permalink

  cum s-au induplecat cei de la uniune ca tot ei au dat bani ptr inchidere in 2017 ,s-au gresesc eu?

 • 17 februarie 2018 la 12:53
  Permalink

  Ortace , asa spunea betivul , puturosul , …. Niciodata nu o sal dea afara de la Mina , acum de invidie critica pe mineri , pensionari mineri , minerit , … ura si invidia la facut bolnav mintal

Comentariile sunt închise.