Achizitii de aproape douã milioane la CEH

Complexul Energetic Hunedoara achizitioneazã transportoare cu raclete. Suma alocatã  pentru piese este de aproape douã milioane de lei.  Sute de astfel de  transportoare cu raclete sunt achizitionate de CEH  pentru unitãtile miniere. Transportoarele cu raclete sunt destinate transportului de cãrbune si steril atât pe galeriile de transport cât si la frontul de lucru aferent procesului de exploatare, în abataje cu înclinare micã si grosimi de la 0,9 m în sus.
Astfel, se achizitioneazã “piese de schimb pentru transportoare cu raclete tip TR3, TR5 sau echivalent; Cantitatea: 731 bucãti;  Valoarea estimatã fara TVA (numai în cifre): 1.525.889,00 lei LOT II – piese de schimb pentru transportoare cu raclete tip TR3 sau echivalent; Cantitatea: 174 bucãti;  Valoarea estimatã fara TVA (numai în cifre): 269.204,00 lei lot III – piese de schimb pentru transportoare cu raclete tip TR3, TR4, TR5 sau echivalent; Cantitatea: 94 bucãti ; Valoarea estimatã fara TVA (numai în cifre): 196.804,00 lei”.  Firmele de profil pot depune oferte pânã în data de 12 septembrie.
Monika BACIU

2 comentarii la „Achizitii de aproape douã milioane la CEH

  • 10 septembrie 2018 la 21:33
    Permalink

    Rugam conducerea Complexului Energetic Hunedoara sa faca investitii la fronturile Minei Livezeni si Minei Vulcan pentru a acoperi necesarul de carbune pentru cele doua Termocentrale Paroseni si Mintia .

  • 11 septembrie 2018 la 22:58
    Permalink

    ” sa mori tu” ca ii rogi… mergi la sediul psd si fa rugaciuni,plecaciuni,pupaciuni… poti aprinde si lumanari, dar pentru ceh caci psd-ul tau iubit o sa-i puna crucea

Comentariile sunt închise.