L-au găsit mort în casă, după izolare

Un bărbat de 68 de ani din Petroşani a fost găsit mort, în noaptea de miercuri spre joi, în apartamentul în care locuia.
Rudele şi vecinii  au sunat la 112, după ce acesta nu a mai fost văzut şi astfel, pompierii care au intrat în locuinţa lui, l-au găsit decedat.
„În data de 13 mai, la ora 23.45, am fost solicitaţi prin apel la 112, să intervenim pentru deblocarea unei uşi în municipiul Petroşani, deoarece persoana nu a mai fost văzută şi nici nu răspundea la telefon. După deblocarea  uşii, am constatat că persoana era decedată de mai multe zile, prezentând semne evidente de putrefacţie. Din datele  de la faţa locului a rezultat că este o moarte naturală, dar organele abilitate fac anchetă în continuare”, a precizat Cristian Baleia, comandant al Detaşamentului de Pompieri din Petroşani.
Trupul fără viaţă al omului a fost transportat la morga spitalului de urgenţă din Petroşani, unde i se va face necropsia. Toate aceste date vor ajuta criminaliştii să stabilească dacă a fost sau nu vorba despre vreo faptă de natură penală.
Din păcate, pompierii spun că au identificat mai multe astfel de situaţii în ultima vreme, pentru că, odată cu izolarea, oamenii au fost văzuţi mai rar şi, cel mai probabil, a durat timp până să se îngrijoreze cineva de lipsa lor.
Diana Mitrache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.