Partida de sex s-a transformat în tâlhărie

În loc de sex bărbatul a fost bătut şi jefuit la marginea oraşului, în zona unei foste staţii Peco. Printre tâlhari se află şi fata care ar fi trebuit să-i ofere ”clipe de neuitat”, după cum i-a promis.
Potrivit poliţiştilor tâlhăria a avut loc în municipiul Hunedoara, iar bărbatul de 74 de ani a alertat autorităţile imediat după incident.
Acesta le-a spus că doi tineri (un băiat şi o fată) l-au lovit şi i-au sustras un ceas de mână şi un  telefon mobil.  ”În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că  persoana vătămată a fost atrasă de cele două persoane necunoscute în zona unei foste staţii Peco (sub pretextul oferirii unor servicii sexuale), unde a fost  deposedat, prin  violenţă, de bunurile pe care le deţinea. În cursul zilei de ieri, în urma unei acţiuni desfăşurate pe raza municipiului Hunedoara cu  sprijinul poliţiştilor Serviciului Acţiuni Speciale Hunedoara, au fost efectuate 3 percheziţii domiciliare în cursul cărora au fost recuperate bunurile sustrase şi au fost identificaţi cei doi prezumtivi autori ai infracţiunii reclamate”, a informat IPJ Hunedoara. Cei doi tineri bănuiţi de comiterea tâlhăriei (un minor de  15 ani şi o tânără  de 24 de ani, ambii din municipiul Hunedoara), au fost reţinuţi preventiv pentru o perioadă de 24 de ore. Femeia a fost dusă în faţa magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în  vederea luării măsurilor legale.
Maximilian Gânju