Minorul de 16 ani, din municipiul Vulcan, si-a obligat sora mai micã cu sase  ani sã facã sex anal cu el.
Copila a ajuns la spital dupã viol iar adolescentul  într-un centru de detinere pentru minori din Craiova.
Adrian Stefan T. a fost trimis în judecatã pentru comiterea infractiunii de viol iar dosarul a fost solutionat de Judecãtoria Petrosani. Magistratii au rãmas în pronuntarea solutiei, dupã o amânare initialã a pronuntãrii. Astfel,  sentinta în acest dosar de viol care a socat comunitatea vulcãneanã ar urma sã fie  comunicatã peste cinci zile. Grozãvia a avut loc anul trecut, în municipiul Vulcan.
Copila a rãmas acasã alãturi fratele ei, pentru cã mama plecase pânã în oras unde avea treabã. Nu s-a gândit nici o clipã cã fetita este în pericol, iar cânda ajuns acasã si a aflat ce s-a întâmplat, a sunat imediat la Politia Vulcan.
Anchetatorii au stabilit cã minorul a dus-o pe copilã într-o anexã a gospodãriei si a obligat-o sã întretinã raporturi sexuale anale cu el. Adolescentul era un copil problemã si chiar si pãrintii sãi se temeau de furia sa. De altfel, imediat dupã ce   copila de 10 ani si-a sunat mama ca sã-i spunã prin ce a trecut, femeia si-a rugat o rudã sã o însoteascã pânã acasã, pentru cã-i era teamã cã ar fi putut fi agresatã de adolescent.
Maximilian Gânju