LUCIAN RESMERITÃ: Dragi CETÃTENI,

NU TREBUIE SÃ INTRÃM ÎN PANICÃ, însã este necesar ca aceastã problemã sã fie tratatã cu seriozitate si responsabilitate de cãtre noi toti!
IMPORTANT !!!
– ROG cetãtenii de bunã credintã, care au cunostintã despre persoane venite din zonele  afectate de COVID – 19, sã contacteze una din urmãtoarele institutii: Politia Municipiului Lupeni   –   tel.   0254560334,   Directia   de   Sãnãtate   Publicã   a   Judetului   Hunedoara   –   tel. 0254225242, Politia Localã a Municipiului Lupeni – tel. 0760240497, sau Jandarmeria Lupeni – tel. 0254560130.
Astãzi, 11.03.2020, ca urmare a evolutiei îngrijorãtoare a rãspândirii virusului COVID – 19 în Valea Jiului, s-a întrunit  Comitetul Local pentru Situatii de Urgentã al Municipiului Lupeni.
Deciziile luate în cadrul  Comitetului Local pentru Situatii de Urgentã al Municipiului Lupeni au ca scop prevenirea rãspândirii COVID – 19 si acestea sunt:
– Suspendarea  cursurilor la grãdinitele cu program normal, program sãptãmânal, scolile si liceele din Municipiul Lupeni;
– Suspendarea activitãtilor la Palatul Cultural Minerul din Lupeni;
– Suspendarea manifestãrilor publice pe teritoriul Municipiului Lupeni;
– Suspendarea  competitiilor sportive si  antrenamentelor  pe teritoriul Municipiului Lupeni;
– Suspendarea activitãtii Târgului Sãptãmânal din Municipiul Lupeni;
–  Suspendarea audientelor si a activitãtii comisiei de locuinte din cadrul Primãriei Municipiului Lupeni;
– INTERZICEREA accesului vizitatorilor si a apartinãtorilor în Spitalul Municipal Lupeni,  Cãminul pentru Persoane Vârstnice Lupeni  si la sediul serviciilor sociale de tip rezidential (centre de plasament);
– Luarea unor mãsuri suplimentare de dezinfectie   si curãtenie în clãdirile publice.
Aceste decizii intrã în vigoare si vor fi aplicate în perioada 11.03-22.03.2020, cu posibilitatea prelungirii acestei durate. Pe parcurs, în functie de evolutia situatiei epidemiologice se va interveni cu alte mãsuri  si decizii.
Primarul municipiului Lupeni, Lucian RESMERITÃ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.