Minorul din Vulcan se aflã într-un centru de detinere a minorilor iar magistratii i-au prelungit sederea cu încã 30 de zile.
Adolescentul si-a fortat sora mai micã sã întretinã raporturi sexuale anale cu el. Minorul de 16 ani, din municipiul Vulcan, rãmâne dupã gratii pentru încã aproape o lunã de zile au decis judecãtorii din Petrosani.
Adrian-Stefan T. este acuzat si trimis în judecatã pentru viol si se aflã în centrul de detinere de la Craiova. Acesta a cerut judecãtorului de drepturi si libertãti sã fie plasat judiciar, solicitare respinsã ca neîntemeiatã.  Solutia magistratilor a fost contestatã de adolescent prin apãrãtorul sãu, astfel cã ultimul cuvânt îl au magistratii Tribunalului Hunedoara.
Grozãvia de care este acuzat tânãrul a avut loc în municipiul Vulcan, în toamna anului trecut. Acesta a fost lãsat de mama sa sã aibã grijã de sora lui, o fatã de zece ani iar ea a plecat pânã la Vulcan. Individul a obligat-o pe fatã sã meargã cu el într-o anexã a gospodãriei si sã întretinã raporturi  sexuale anale cu el. Dupã viol, copila si-a anuntat mama iar aceasta a alertat autoritãtile. Medicii legisti au confirmat violul iar adolescentul a fost trimis în judecatã de cãtre procurorii petrosãneni.
Maximilian Gânju