O familie din Petrosani ne cere ajutorul

O familie din municipiul Petrosani, care trece printr-o situatie dificilã, are nevoie de ajutor.  Familia, compusã din cinci membri, cu douã fetite de 3 si 11 ani, si o nepoticã,  nu au bani sã trãiascã de pe o zi pe alta, dar cu toate acestea oamenii cer doar alimente si detergenti. Cei de la Crucea Rosie fac apel la toti cei care pot sã ajute.
Tatãl fetelor a muncit pe santiere, aici în judet, dupã care a luat calea strãinãtãtii. La întoarcere, si-au îmbunãtãtit conditiile de locuit punându-si la punct apartamentul. Dar banii s-au terminat, iar bãrbatul nu si-a gãsit încã de lucru, refuzul angajatorilor fiind motivat de lipsa studiilor.
“Mama fetitelor, Cosmina B., a apelat cu disperare la ajutorul binevoitorilor pentru ALIMENTE si DETERGENTI pentru a evita o eventualã îmbolnãvire a copilelor si chiar a lor, pânã când depãsesc aceastã perioadã dificilã”, spun cei de la Crucea Rosie care au venit în sprijinul familiei.  Oamenii generosi, care vor sã ajute, o pot contacta pentru relatii si donatii pe voluntara de la Crucea Rosie Petrosani, Luiza Maydik, telefon 0725 317 303.
Cosmin BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.