Tânãr din Lupeni retinut de politisti, dupã ce a spart o locuintã

Un tânãr în vârstã de 19 ani din Lupeni a fost identificat si retinut de politisti, dupã ce a comis o infractiune de furt din locuintã, cu un prejudiciu de peste 15.500 de lei.
În fapt, în data de 9 august, politistii din cadrul Politiei Municipiului Lupeni au fost sesizati de cãtre un bãrbat din localitate cu privire la faptul cã în perioada 31.07- 09.08.2019, s-a pãtruns prin efractie în apartamentul pe care îl detine Lupeni, de unde i-au fost sustrase mai multe bunuri (în special aparaturã electronicã, scule si unelte folosite în constructii, telefoane mobile, covoare etc.). În urma cercetãrilor efectuate, în data de 12.08.2019, politistii au reusit identificarea unui tânãr în vârstã de 19 ani, din Lupeni, cu privire la care au stabilit cã este prezumtivul autor al infractiunii de furt calificat reclamate.
“Din probatoriul administrat, politistii au stabilit cã acesta a actionat pe timp de noapte (prin fortarea sistemului de închidere al unei ferestre) si a sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu de peste 15.500 de (recuperat în proportie de 90 %, pânã în prezent)”, spune Bogdan Nitu, purtãtor de cuvânt al IPJ Hunedoara. Politistii l-au retinut pe tânãr si l-au  prezentat magistratilor Parchetului de pe lângã Judecãtoria Petrosani, care au dispus, fatã de cel în cauzã, mãsura  controlului judiciar pe o perioadã de 60 de zile. Politistii continuã cercetãrile în acest caz, în vederea stabilirea întregii activitãtii infractionale a tânãrului si a posibililor sãi complici.

Un comentariu la „Tânãr din Lupeni retinut de politisti, dupã ce a spart o locuintã

  • 20 august 2019 la 21:36
    Permalink

    Alo 112 alo politia?!? Dar de HOTU de Alexandru Didi Ovidiu si de cei din banda lui, toti din Lupeni, ce mai stiti ?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.