Un cartier întreg în zona strãzii Aviatorilor, chiar la intrarea în Petrosani, dinspre Defileul Jiului, este afectat acum de lucrãrile ce au loc la reteaua de apã  potabilã.
Sunt câteva cãmine ce urmeazã sã fie  turnate, iar Apa Serv atrage atentia soferilor sã tinã cont cã restrictiile ar urma sã dureze o perioadã mai lungã, perioadã necesarã uscãrii cimentului ce va fi turnat. „Strada Aviatorilor urmeazã sã se închidã integral. Acum este închisã doar pe jumãtate. Se închide pentru cã sunt lucrãri mai complexe, pe care urmeazã sã le facã acum constructorul. Sunt 4 cãmine de racord la apã potabilã. Cele 4, având o suprafatã mare, având si o armãturã nouã, motiveazã oprirea strãzii”, a spus Cristian Ionicã, manager SC Apa Serv Valea Jiului.

Totusi, cei de la Apa serv au pus la dispozitia locuitorilor din acest cartier o hartã cu strãzile ce au liber la trecere si fiecare a fost informat. Asta, în cazul în care trebuie sã îsi parcheze masinile, ori, în caz de necesitate, dacã este nevoie sã ajungã în zonã vreo masinã utilitarã, cum ar fi  salvarea, ori pompierii.  „Chiar dacã se opreste traficul pe  strada Aviatorilor, stradã  principalã, existã un management de trafic care asigurã fluidizarea traficului pentru oamenii care stau în aceastã zonã. Amplasarea cãminelor permite, însã, ca în caz de urgentã, sã se poatã interveni salvarea, pompierii, ori politia”, a mai adãugat Cristian Ionicã.
Mai mult, chiar si cei care au masini în zonã sunt rugati sã tinã cont de lucrãrile din cartier, iar cei de la Ape au spus cã totul depinde de starea vremii si de cât de repede se va întãri betonul, dupã ce va fi turnat în cãminele respective.
Diana Mitrache