Petrosani: Asfaltãri si plombãri de 400.000 de lei

Artera rutierã din zona stadionului Jiul din Petrosani, acolo de unde pleacã toate masinile pentru examenul la scoala de soferi si unde se aflã si poligonul pentru începãtori, va fi reparatã.  Gropile sunt deja în proces de asfaltare si drumul va putea fi circulabil. Lucrãrile erau în toi, la finele sãptãmânii trecute.
Nu este, însã, singura arterã ce va fi refãcutã si redatã traficului, ci vor fi lucrãri si în Colonie,  mai ales. „Suntem în programul de reparatii pe strada Lunca, apoi urmeazã strada Cuza Vodã, portiunea  deterioratã, dar acolo e împãrtitã în douã  tronsoane artera. Pânã la Apa Serv se vor face reparatiile pe acele proiecte cu finantare europeanã, iar de acolo, pânã la intersectia cu strada Cãrbunelui, reparãm si asfaltãm cu bani de la bugetul local”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul  municipiului Petrosani. Ploile, iarna grea, traficul greu si masinile care s-au înmultit  simtitor, au fãcut ca mai multe strãzi sã se degradeze complet. Pe fiecare astfel de stradã, spune primarul Iacob Ridzi, se va interveni  în aceste zile, lucrãrile fiind în valoare de 400.000 de lei.
Diana Mitrache

3 comentarii la „Petrosani: Asfaltãri si plombãri de 400.000 de lei

  • 8 iulie 2019 la 08:52
    Permalink

    Circul când vine acolo stric? parcarea de la stadion.G?uresc asfaltul pentru fixarea cortului.A?a va fi ?i data viitoare.De urm?rit.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.