Vulcãnenii sunt pasibili de amenzi

Locuitorii municipiului Vulcan care nu respectã hotãrârile Consiliului Local cu privire la protectia mediului sunt pasibili de amenzi.  Autoritãtile locale  au demarat douã  campanii. Una dintre acestea îi priveste în mod direct pe detinãtorii de patrupede, iar cea de-a doua campanie este destinatã tuturor cetãtenilor municipiului Vulcan.
“Nu uita sã strângi dupã câinele tãu”
“Nu uita sã strângi dupã câinele tãu” este campania care se adreseazã posesorilor de patrupede. Cei care îsi plimbã câinii pe domeniul public si nu strâng excrementele animalelor riscã amenzi cuprinse între 200 si 600 de lei. Edilii sustin în cadrul campaniei cã “pe cât este de neplãcut, pe atât este de periculos”.
Cea de-a doua campanie se adreseazã tuturor vulcãnenilor. Aceasta face referire la pãstrarea unui mediu curat.
“Depinde de fiecare dintre noi sã ne pãstrãm orasul curat. Este interzisã aruncarea în altã parte decât în locurile special amenajate (containere, cosuri de gunoi) a hârtiilor, cojilor de seminte si fructe, a altor resturi, a ambalajelor care au ca rezultat murdãrirea strãzilor, parcurilor, pietelor, a altor locuri sau clãdiri publice”, aratã autoritãtile locale de la Vulcan.  Potrivit Hotãrârii de Consiliu Local,  persoanele fizice care nu respect aceste reguli riscã amenzi cuprinse între 300 si 500 de lei, iar persoanele juridice pot fi amendate cu sume cuprinse între 500 si 800 de lei.
Cosmin BACIU

2 comentarii la „Vulcãnenii sunt pasibili de amenzi

 • 3 iulie 2019 la 20:57
  Permalink

  da cei care fura curent la garaje ,cand luati masuri, si apa potabila fura si spala covoarele la masina de spalat in garaj , toate aceste se petrec la blocul f6 str preparatie vulcan,,, aveti informatie ,dar va este greu sa luati masuri, acuma aveti grija cu cainii masuri de igena

  Răspunde
 • 3 iulie 2019 la 21:07
  Permalink

  da de tuns iarba cand va ganditi sa o cositi domni consilieri ,care mancati bani de indemnizatie, ca puteti dormi in sedinta , sa va treaca mandatul , nu va implicati in nimic decat somn si parale sa va dea statul , rusine voua,,,

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.