Cu o atitudine impresionanta si o voce de aur, o copila de doar 11 ani a reusit sa impresioneze juriul unui festival din Bulgaria si s-a intors acasa cu trofeul.
Este ambitioasa si munceste mult, dar este totodata si foarte curajoasa.
Pe Adonia, caci despre ea este vorba, am gasit-o la repetitii, in sala profesorului ei Eugen Muntean, care ne-a marturisit ca are mare incredere in calitatile ei. E un copil extraordinar, iar ca sa ajunga aici ea insasi recunoaste ca munceste si studiaza mult. „Eu lucrez de foarte multi ani in domeniul acesta si a fost destul de greu. Am avut mari emotii in culise si ma bucur, ce sa zic?”, spune Adonia Antonescu, castigatoarea trofeului New Muzic.
Adonia a ajuns sa fie considerata cea mai buna voce din cel putin 45 de copii si 5 tari, care au participat la Festivalul din Bulgaria si acum ne-a spus cat de mult munceste ea ca sa fie atat de buna, caci talentul nu ii lipseste. „Eu repet foarte mult si ma straduiesc sa devin cat mai buna. Prin repetitie, ori inteleg sa repet piese pe care le-am invatat si care le-am facut aici, in acest loc in care am foarte multe amintiri, ori sa ascult piese si sa le mai cant. Eu cant de cand m-am nascut, dar fac cursuri de aproape 6 ani”, ne-a marturisit copila.
Adonia se pregateste acum sa plece la un alt festival in Romania, iar profesorul Eugen Munteanu spune ca sigur va impresiona si acolo. Este ambitioasa si talentata, iar atitudinea face totul, motiv pentru care toti o plac.
Diana Mitrache