Nemtii, interesati sa investeasca la Petrosani

O delegatie formata din mai multi investitori germani se afla la Petrosani. Oamenii de afaceri s-au intalnit cu Tiberiu Iacob Ridzi, primarul localitatii, cel care le-a prezentat facilitatile oferite celor care vin sa realizeze investitii la Petrosani.
“Am primit delegatia unor investitori din Germania – condusa de Manfred Helmert – care sunt interesati sa implementeze unele proiecte de dezvoltare in zona noastra. I-am asigurat de tot  sprijinul din partea administratiei locale pentru ca proiectele pe care le au in plan sa fie duse la bun sfarsit”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.
Potrivit edilului, oamenii de afaceri care s-au aflat la Petrosani sunt  calibrati pe  mai multe domenii, atat sociale, cat si parte turistica.
Cosmin BACIU

Advertisements

3 comentarii la „Nemtii, interesati sa investeasca la Petrosani

 • 12 mai 2019 la 21:54
  Permalink

  f bine ,numai sa nu vina ca sa ne taie padurile

 • 13 mai 2019 la 06:27
  Permalink

  Pana nu vad nu cred ! Pai nea primarul nostru nu stie bine unde sta (la cate proprietati are…) si el se lauda ca le-a pus la dispozitie tot ?! Halal primar ,halal angajati (care nu fac nimic !!!), pacat de noi astia care mai asteptam sa se intample ceva !
  Ritzi daca esti bun fa ceva constructiv ptr POPULATIE si ORAS !

 • 13 mai 2019 la 09:23
  Permalink

  …..voi aveti nevoie de investitori in industrie acolo in zona….de parcuri industriale cu cateva fabrici…..cum au majoritatea oraselor mai rasarite…..vezi arad oradea timisoara sebes sibiu pitesti……alea v-ar asigura locuri de munca stabile impozite platite lunar catre primarii …si in timp dezvoltarea zonei…….cu turismul….nu faceti mare lucru in zona….castiga doar hotelierii si cabanierii…si aia 3-4 luni pe an si nici ei nu fac cine stie ce……fara industrie fara productie fara investitii straine in zona…..sunteti pierduti definitiv…….si asa va trebe „ani de zile” sa ajungeti din urma restul tarii…….orase si localitati aflate la departare mult mai mare decat voi de iesirea din tara spre vest ….au parcuri industriale …au locuri de munca ….si s-au dezvoltat si schimbat complet…..pe cand voi ati ramas o zona depopulata… plina de ruine de la vechile mine …..plina de blocuri darapanate care stau sa cada… cu un aspect mohorat si gretos……cu niste oameni ramoliti si vai de capul lor pe strazi…..inconjurati de gunoaie ….si cu infractiuni la ordinea zilei…..viziteaza alte zone ale tarii si pe urma revino in valea jiului ….si vei vedea o diferenta ca intre cer si pamant din toate punctele de vedere……intrebarea e …….Oare acolo de ce s-a putut si de ce acolo apar de la o luna la alta alte si alte firme si investitii….iar la voi………nici nu se stie ce inseamna alea ???

Comentariile sunt închise.