A parcat pe un loc nepermis, în incinta spatiului destinat celor ce intrã la unul dintre supermaket-urile din Petrosani si de acolo s-a iscat un adevãrat scandal pe site-urile de socializare.
Vorbim despre angajatul Primãriei Petrosani, Petre Popa, cel care gestioneazã baza de înot didacticã si care, desi a blocat persoanele cu dizabilitãti, nu a aplanat conflictul, ci dimpotrivã.
Pe site-ul cu pricina, o doamnã care parcare se locul persoanelor cu dizabilitãti s-a trezit blocatã de  bolidul angajatului din primãrie si asa au degenerat lucrurile pânã a fost chematã politia ca sã aplaneze conflictul.
‚A sãrit la bãtaie si ne-a jignit, (pe mine m-a atins peste obraz cumva sã mã atentioneze cã… el vorbeste si eu sã tac).. în condiitile în care el blocase iesirea din parcarea persoanelor cu handicap… în ce tarã trãim?… Am înteles cã acest “om “, dacã se poate numi asa, lucreazã în cadrul Primãriei Petrosani”, a scris femeia care s-a simtit lezatã.
Politia localã a fost chematã la locul incidentului de la finele sãptãmânii trecute si acum este o anchetã în derulare. „În data de 4 aprilie 2019, dispeceratul Politiei locale a fost sesizat despre faptul cã în parcarea magazinului Lidl are loc un conflict între douã persoane, pe fonduri unei pãrcari neregulamentare. La fata locului s-a deplasat un echipaj al Politiei locale, care a constatat cele întâmplate. Sesizarea se confirma. Era un autoturism parcat neregulamentar în fata magazinului si bloc iesirea din parcare de pe locul persoanelor cu dizabilitãti.  Urmeazã a se efectua verificãri si a se lua mãsurile ce se impun în astfel de cazuri”, a precizat Nicolae Stãncioiu, Seful politiei locale Petrosani.
Nu este prima datã când se întâmplã asa ceva si, chiar si la monentul în care s-a fãcut cercetarea la fata locului, o altã masinã era parcatã în acelasi loc. Angajatul Primãriei Petrosani este acum cercetat pentru fapta sa si riscã sã fie amndat si taxat în consecintãm, la finalul cercetãrii.
Diana Mitrache