CJ Hunedoara sustine performanta! Sprijin pentru elevii hunedoreni din echipa RobotX

 

Toti cei 11 componenti ai echipei RobotX vor participa la Campionatul Mondial de Roboticã „First Tech Challenge” de la Detroit (Statele Unite ale Americii) unde vor reprezenta România.
Conducerea Consiliului Judetean Hunedoara a suplimentat ordinea de zi a sedintei de vineri cu un proiect prin care vor fi alocati banii necesari deplasãrii întregii echipe.
Ordinea de zi a sedintei ordinare a Consiliului Judetean Hunedoara din data de 29 martie 2019 a fost suplimentatã cu proiectul de hotãrâre privind aprobarea asocierii cu Asociatia Absolventilor, Pãrintilor si Angajatilor Colegiului National de Informaticã „Traian Lalescu” (Asociatia APAC) din Hunedoara. Potrivit proiectului, CJ Hunedoara va aloca suma de 30.000 de lei pentru sprijinirea echipei RobotX. Suma mentionatã va fi utilizatã pentru  transportul echipajului de roboticã „RobotX” din Hunedoara la Campionatul Mondial de Roboticã ce va avea loc în orasul Detroit, S.U.A., în perioada 22 – 30.04.2019.Elevii care fac parte din echipajul de roboticã al Liceului Teoretic „Traian Lalescu” din Hunedoara au în palmares titlul de campioni mondiali în anul 2018 cucerit în Mexico City.
Biroul de presã

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.