Sfârsitul de sãptãmânã se anuntã unul plin de evenimente în cele douã statiuni montane din Valea Jiului. Statiunile Parâng si Straja gãzduiesc diferite competitii, devenite deja traditionale.
Cea mai asteptatã competitie montanã poate este cea din Straja, dedicatã veteranilor. Sâmbãtã, 16 martie, de la ora 10, în statiunea Straja (Lupeni) se va desfãsura Cupa Veteranilor la Schi, eveniment care adunã laolaltã vârstnici din toate colturile tãrii.
În Parâng vor avea loc mai multe competitii sportive. Iubitorii ciclismului montan sunt asteptati sâmbãtã si la cea de-a doua editie a întrecerii inedite „Pedaleazã pe zãpadã”, competitie gãzduitã în Statiunea Parâng începând cu ora 11 (Petrosani). Tot sâmbãtã, sunteti invitati la concursul de sãniute si jocuri distractive pe pârtie ,,Serbãrile Zãpezii” care va avea loc în statiunea Parâng. Locul de întâlnire este Baza Didacticã a CSS Petrosani – Pârtia A, startul pentru sãnius, la ora 11. Concursul de schi dedicat amatorilor (grupati pe 8 categorii de vârstã feminin si masculin) a fost reprogramat pentru duminicã 17 martie, ora 11, tot în statiunea Parâng.
Cosmin BACIU