Accidentul rutier a avut loc în Uricani, miercuri seara, iar un tânãr de 29 de ani aflat pe un ATV a intrat frontal într-un autoturism. Echipajele de prim ajutor l-au gãsit inconstient si l-au dus la spital.
Evenimentul rutier s-a petrecut pe o stradã din localitatea Uricani, iar tânãrul de 29 de ani a intrat într-o intersectie în care avea obligatia de a se opri si asigura, si s-a izbit de un autoturism condus de un francez de 35 de ani, care circula regulamentar. În urma impactului, tânãrul a  suferit un traumatism cranian si multiple leziuni la nivelul capului, a precizat dr. Cãlin Dumitrescu, purtãtor de cuvânt al SAJ Hunedoara.
Politistii ajunsi la fata locului au stabilit, în afara faptului cã rãnitul se face vinovat de producerea accidentului, si cã nu avea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Desi la prima vedere rãnile suferite de tânãr pãreau grave, în urma examenului de specialitate de la spital, medicii au concluzionat cã este în afara pericolului. Politistii îl cerceteazã penal pe tânãr pentru conducere fãrã permis.
Maximilian Gânju