Judecãtorul care a fost depistat de Apa Serv cã nu avea contract a devenit legal. Potrivit celor din conducerea firmei de distributie a apei din Valea Jiului, imediat ce a fost dat la ziar, Gheorghe Iacob a venit si si-a fãcut contract la vila aflatã la Periferia municipiului Petrosani.

Asta, pentru cã, la un simplu control de rutinã, cei de la Apa Serv, care timp de aproape 3 ani nu avea contract si nu plãtea decât o parte din apa consumatã. “Imediat dupã ce a apãrut în presã cazul depistat de noi, domnul judecãtor Iacob a venit si si-a întocmit contractul la apã. E bine cã astfel de situatii intrã în normal si vom face tot posibilul ca astfel de cazuri sã nu mai existe”, a declarant Costel Avram, director general SC Apa Serv Valea Jiului.

Gheorghe Iacob este unul dintre cei care si-a construit o casã impunãtoare la intrarea dinspre Deva în Petrosani, dar care nu a permis niciodatã accesul pe proprietatea sa a celor ce citesc apometrele. Domnia sa se limita la a plãti cam 10 metri cubi de apã lunar si nu avea nici mãcar apometrele omologate de cei de la ape. Unul era montat fãrã sã consulte persoanele acreditate de la Apa Serv, iar pentru cel de al doilea nu mai platise din luna mai, deoarece motiva cã are sume achitate în avans.

Diana Mitrache