Universitatea din Petrosani- pasi importanti în procesul de extindere a activitãtii

 

Institutia de învãtãmânt superior din Petrosani a fãcut mai multe analize si a constat cã mai multe domenii de activitate importante din centrul judetului duc lipsã de specialisti.
Prin urmare a demarat procedurile de acreditare a specializãrilor ce ar urma sã acopere deficitul de specialisti. Una dintre acestea va fi la Hunedoara, la Liceul economic ”Emanuil Gojdu”, o extensie a institutiei de învãtãmânt superior din Petrosani.
”Specializarea de Management de la Petrosani a fost reacreditatã, iar sãptãmâna viitoare vine comisia de acreditare a ARACIS pentru o extensie pe care vrem sã o facem la Hunedoara, unde vrem sã acreditãm o specializare de Economia Comertului, Turismului si Serviciilor. Aceastã specializare se cere mult în judetul Hunedoara datoritã multitudinii de obiective turistice, istorice,  culturale care sunt în judet. Mã refer aici la Castelul de la Hunedoara, cetãtile dacice, Cetatea Devei, Biserica din Densus, celelalte biserici,  mãnãstiri, puncte  turistice, de la Brad si pânã în Valea Jiului”, explicã rectorul Universitãtii Petrosani, prof. univ. dr.ing. Radu Sorin. Tot în centrul judetului, la Deva, este în proces de acreditare o altã specializare a Universitãtii din Petrosani, respectiv cea de Administratie Publicã.
Maximilian Gânju

Advertisements

Un comentariu la „Universitatea din Petrosani- pasi importanti în procesul de extindere a activitãtii

  • 8 noiembrie 2018 la 20:29
    Permalink

    Felicitari si multumim domnului rector Radu Sorin pentru modernizarea tribunelor cu scaune de plastic si speram ca va fi si tabela de marcaj electronica pe stadionul Stiinta Petrosani !!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.