Avioane de hârtie cu destinatar gresit / Alesii românilor gresesc destinatarii interpelãrilor

Senatori care nu cunosc forurile cãrora sã se adreseze. Parlamentarii sunt alesii românilor, acele persoane care au fost propulsate în Parlament datoritã apartenetei la partidele politice nu cunosc forurile cãrora trebuie sã se adreseze în anumite situatii.

Doi senatori hunedoreni se aflã în situatia în care au emis întrebãri unor ministere sub incidenta cãrora nu se regãseste rãspunsul solicitat.

Dan Radu Rusanu si adoptiile

Senatorul liberal Dan Radu Rusanu a dorit sã afle de la Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale care este efectul modificãrii legii adoptiilor. Întrebarea senatorului a fost una pertinentã, acesta solicitând sã i se comunice câti copii au fost adoptati în primele sase luni de la schimbarea legiilor adoptiei si care a fost durata medie de adoptie a unui copil.

Liberalul hunedorean Dan Radu Rusanu a initiat întrebarea cãtre fostul ministru al Muncii, Sebastian Lãzãroiu la mijlocul lunii septembrie. Acesta a primit rãspunsul de la actualul ministru al Municii, Sulfina Barbu, ministru care îl îndeamnã sã se adreseze Oficiului Român pentru adoptii, acesta fiind autoritatea care coordoneazã si supravegheazã activitãtile de adoptie.

Coleg de Uniune cu destinatar gresit

Un alt coleg din cadrul Uniunii Social Liberale, senatorul Cosmin Nicula a initiat si el acum câteva luni o interpelare adresatã ministrului Turismului, Elena Udrea. Interpelarea social democratului hunedorean avea ca obiect înfiintarea unui parc industrial în Valea Jiului. Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, în rãspunsul oferit i-a specificat senatorului cã entitatea în subordinea cãreia intrã atributiile Ministerului Administratiei si Internelor.

Raul IRINOVICI

Un comentariu la „Avioane de hârtie cu destinatar gresit / Alesii românilor gresesc destinatarii interpelãrilor

  • 17 septembrie 2012 la 21:18
    Permalink

    Cand naiba a fost scris materialul asta???? Sulfina Barbu nu mai e ministresa de o gramada de vreme !!!!
    Aloooo !!! Halal documentare!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.