Presedintele PRM Hunedoara, Costel Avram exclus din partid de CV Tudor

Proaspãt întors din concediu, bronzat si exclus din partid. Costel Avram, cel care a ocupat functia cea mai înaltã în PRM Hunedoara s-a trezit, dupã concediul din Grecia, exclus din functia politicã.

L-a supãrat pe „tribun” si a ajuns sã fie dat afarã din PRM. Presedintele filialei judetului Hunedoara, Costel Avram, nu a participat la festivitãtile de la Tebea si a fost exclus din partid. Vestea a cãzut ca un trãsnet peste filialele locale din Hunedoara, care acum sunt conduse interimar de primarul din comuna Soimus, Mihai Gabriel Irimie, cel care a intrat în gratiile lui Vadim Tudor.

Costel Avram, însã, nu îsi explicã cum i s-a întâmplat una ca asta, mai ales cã absenta de la Tebea a fost una motivatã, hunedoreanul fiind plecat din tarã în concediu, cu telefonul închis. „Nu mã intereseazã nicio candidaturã la viitoarele alegeri. Vreau sã vã spun cã, în urma alegerilor locale din 2012, filiala judeteanã a PRM Hunedoara a luat locul III pe tarã si eu am candidat ca si consilier judetean. Municipiul Bucuresti a luat 1,6 la sutã. Noi am fost pe podium si pentru asta se pare cã ne-am despãrtit de PRM. Îmi pare rãu, fiindcã nu aveam de gând sã plec din acest partid, dar dacã asta e actiunea,asta e. Deocamdatã îmi fac treaba la SC Apa Serv Valea Jiului, dar politicã, vã asigur, voi mai face”, a declarat Costel Avram, fost presedinte PRM Hunedoara.

Avram spune cã nu se va lãsa de politicã si cã joi va discuta la Deva cu membrii de partid despre situatia creatã în lipsa sa. Costel Avram a preluat sefia organizatiei începând din anul 2000. La alegerile din 2008, PRM Hunedoara a reusit sã obtinã 36 de posturi de consilieri locali si judeteni, unele si în municipii. În schimb, la alegerile din acest an, PRM a obtinut doar 34 de functii de alesi locali, doar la orase si comune si nici un post de consilier judetean.

Diana Mitrache

2 comentarii la „Presedintele PRM Hunedoara, Costel Avram exclus din partid de CV Tudor

  • 13 septembrie 2012 la 07:42
    Permalink

    costel avram a tinut steagul prm-ului sus vreme de peste 12 ani. daca tribunul a hotarat ca acest patriot sa iasa afara din partid,asta este optiunea lui luata la nervi.de-o fi una de-o fi alta, costel avram ramane un moldovean patriot,onest si cu demnitate. important este ce simte omul in inima lui , nu posesia unui carnet de partid.oricum, de ceva vreme tribunul isi omoara ,,pui”…

  • 13 septembrie 2012 la 08:20
    Permalink

    trebuia dat afara si de la raavj un astfel de specimen care are uneori nerusinarea sa se compare cu marii scriitori ai romaniei pe motiv ca sunt din acelas sat sau zona, nu a realizat nimic pentru oameni, este la fel ca mai toti politicienii, iar daca nu a participat la sarbatoarea de la tebea merita dat afara din prm, prin anii 98- 99 era unul di pontatii fictivi ai cnh, si unul din cei care au incercat sa duca (dar din alte motive) minerii la bucuresti

Comentariile sunt închise.