Englezã si informaticã pentru bãtrâni

Prima etapã de cursuri în limba englezã pentru seniori a fost un succes.  Oamenii, trecuti de prima tinerete, au cerut primarului din Petrosani sã le ofere  posibilitatea sã învete cuvinte uzuale în limba englezã, ca sã se descurce atunci când pleacã în strãinãtate, acolo unde  le sunt copii.
A venit ca o necesitate, acum, când pãrintii ar vrea sã plece sã îsi viziteze copiii  plecati în lume pentru un trai mai bun si, pentru cã acest curs  a avut succes, edilii din Petrosani vor continua în acelasi ritm.  Mai mult, vor chiar sã gãseascã posibilitatea ca acesti bãtrânei sã învete sã lucreze si pe calculator, ori pe telefonul mobil conectat la internet.
„Am vorbit deja cu doamna care se ocupã si vom începe, cât de curând, asa cum am promis, cursul cu numãrul 2 pentru persoanele în vârstã, cursuri de limba englezã. Avem în intentie, însã, sã facem si cursuri de initiere pe calculator, sau smartphone-uri, asa încât cei în vârstã sã se acomodeze cu aceastã tehnologie, pe care o folosesc foarte multi”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.  Primul curs s-a finalizat cu diplome pentru cei vârstnici, însã, oamenii au fost extrem de încântati. Acum sunt alte cereri si oameni care asteaptã sã înceapã o nouã rundã de alfabetizare în limba lui Shakesperare.
Diana Mitrache

2 comentarii la „Englezã si informaticã pentru bãtrâni

 • 24 septembrie 2018 la 20:12
  Permalink

  Asa este. Tiberiu Iacob Ridzi este primarul Petrilei si nu al Petrosaniului.

  Răspunde
 • 24 septembrie 2018 la 21:55
  Permalink

  Dar cine a fost Shakesperare?N-am auzit de el!Aaa,sau este vorba despre Shakespeare,doar ca i-ati pocit putin numele?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.