”Si noi vrem sã învãtãm!”, editia 2018

Voluntarii Organizatiei Caritas au încheiat zilele trecute campaniei de strângere de rechizite pentru copiii nevoiasi din comunitate, ”Si noi vrem sã învãtãm!”.
Aflatã la a VI-a editie campania organizatã de Caritas Alba Iulia prin Centrul de Consiliere si Sprijin pentru Pãrinti si Copii ”Sfânta Varvara” Petrosani a avut succes iar reprezentantii organizatiei  aduc calde multumiri  tuturor celor care s-au implicat în actuala editie a campaniei de strângere de rechizite ”Si noi vrem sã învãtãm!”.
Un numãr impresionant de persoane fizice au rãspuns pozitiv apelului nostru, donând sume de bani sau aducând la sediul nostru rechizi te, motiv pentru care le suntem deosebit de recunoscãtori. Este un semn venit din partea membrilor  comunitãtii cã  întrajutorarea celor  vulnerabili si aflati în nevoie reprezintã încã o valoare centralã în viata noastrã.  De asemenea, le suntem îndatorati inimosilor nostri voluntari care s-au implicat fie donând rechizite/sume de bani, fie alocând timp  promovãrii active a  campaniei, semn cã  printre tinerii comunitãtii se gãsesc si cei ancorati în realitatea socialã, simt nevoia de aproape si mai ales sunt activi în ceea  ce priveste implicarea socialã.  Donatiile sunt adresate sã ajute copiii defavorizati din Valea Jiului sã aibã acces la educatie echitabilã. Vom transmite feedback tuturor  partenerilor, persoanelor ce au donat si comunitãtii direct sau prin intermediul paginii noastre de Facebook – Caritas Petrosani. Vã invitãm  astfel sã fiti alãturi de noi în bucuria de a oferi  acestor copii câte un ghiozdan pregãtit cu toate cele necesare actului didactic.  Multumim partenerilor nostri Baril Forte (Dãrãnesti, Livezeni, Lupeni), Diverta (Magazinul Jiul Shopping Center), Librãria  Scolarului, SC Star Aldaro Srl pentru cã au oferit clientilor lor ocazia de a face fapte bune si au pus la dispozitie locatiile lor.  Apreciem implicarea si le multumim Parohiei Romano-Catolice ”Sf. Varvara”, Petrosani, Parohiei Ortodoxe Române Petrosani III, Parohiei Romano-Catolice Vulcan care au  organizat colecte  pentru a veni în sprijinul campaniei noastre de  ajutorare a celor mai sãraci copii din  comunitatea noastrã în prag de început de an scolar.  Suma de bani strânsã la sfârsitul actualei editii ”Si eu vreau sã învãt!” este de 5.311,28 lei.

Advertisements