Liderii PNL si USR întretin prin declaratii iresponsabile o stare de panicã în rândul populatiei

Dezbaterile generate de protestele din Piata Victoriei, întretinute de liderii opozitiei prin declaratii iresponsabile au rolul de a dezbina societatea si de a-i pune pe români unii împotriva celorlanti.  Este din pãcate singura cale prin care partidele aflate în opozitie încearcã sã preia puterea ignorând vointa românilor care în mod democratic si-au exprimat votul la alegerile din 2016.
Violentele din Piata Victoriei au fost rodul unei campanii de instigare si de dezinformare
Sustin fãrã echivoc dreptul oricãrui cetãtean de a protesta si de a se exprima liber. Este un drept câstigat de români în decembrie 1989, un drept garantat de Constitutia României.Din pãcate protestul din 10 august a fost confiscat politic si transformat într-o manifestatieviolentã, în urma cãreia au avut de suferit sute de persoane. Din punctul meu de vedere, actele de violentã din Piata Victoriei au fost rodul unei campanii de instigare si dezinformare din partea PNL si USR, o campanie  care a avut loc în zilele premergãtoare mitingului. Mai mult, faptul cã, liderii partidelor aflate în opozitie continuã sã se foloseascã de violentele care au deturnat acest protest încercând sã manipuleze cetãtenii prin teme false de dezbatere denotã disperarea acestora de a rãmâne în atentia opiniei publice. Asta în lipsa unor propuneri sau proiecte legislative care sã le justifice activitatea în Parlamentul României.
Pledez pentru respectarea legii
Din pãcate, consecintele protestului din 10 august  sustinut si încurajat de partidele  de opozitie a însemnat  spitalizarea a zeci de  persoane. De asemenea, violenta împotriva  jandarmilor si actele de huliganism nu pot fi acceptate în nicio  societate. Este condamnabil faptul cã  anumiti lideri politici  continuã sã propage în spatiul public mesaje care manipuleazã si incitã la urã.  Cred cã s-au depãsit anumite granite în ceea ce priveste discursul  public fiind necesarã o mai mare responsabilitate din partea celor care fac astfel de declaratii.  Trebuie sã întelegem cã protestul este o formã de exprimare si atât timp cât acest mod de exprimare are loc pasnic el reflectã dreptul la opinie al oricãrei persoane care tine cont de prevederile legale. Tocmai de aceea pledez pentru respectarea legii si îmi exprim speranta cã si de aceastã datã marea majoritate a românilor nu se vor lãsa influentati de îndemnuri  si incitãri la urã si la violentã.
Marius Surgent, deputat ALDE Hunedoara

Advertisements

3 comentarii la „Liderii PNL si USR întretin prin declaratii iresponsabile o stare de panicã în rândul populatiei

 • 23 august 2018 la 18:20
  Permalink

  Bai jegosule daca nu erai in PNL inpreuna cu leprosul de MOLOT furai in continuare pemparsi batrinilor de la BRANISCA,erai pielea de pe P… ,mai usor cu critica la adresa PNL,ai uitat cine t-ea facut om,ai si o mecla de om prost.

 • 24 august 2018 la 20:28
  Permalink

  Bai Sergentul lu’dragnea , ai grija sa nu-ti zboare gandul prea departe si sa ai orgasm neuronal, nu de alta dar la varsta ta, doar psd-ul iti ofera aceasta satisfactie…..

 • 29 august 2018 la 09:36
  Permalink

  Bai Insurgentule,
  Spune drept: e rau sa fii jigodie? Nu va mai suporta lumea, o sa fiti fugariti cu maciuci, mama voastra de ordinari!

Comentariile sunt închise.