Încep probele la centrala termicã de la blocul social din Vulcan

Probele tehnologice ale centralei termice de la blocul de locuinte sociale din municipiul Vulcan vor începe sãptãmâna viitoare. Potrivit edililor, centrala termicã este una unicat în România.
“Primul bloc este finalizat din primãvarã, nu am avut încã pusã centrala termicã în functiune. Sãptãmâna viitoare avem probele. Vor veni italienii pentru cã centrala este unicat în România. Vom face  probele si la instalatia de termoficare si probabil în 25 iulie, în memoria celor care au cãzut în Pasul Vâlcan sã le dãm tinerilor în folosintã locuintele”,  a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.
Cãminul C1 de locuinte sociale din municipiul Vulcan va fi dat la cheie mai multor familii din  localitate, care au solicitat o casã, în scurt timp.    Lucrãrile la acest bloc au pornit în luna decembrie a anului 2015 si întreaga clãdire a fost reabilitatã. În 11 decembrie 2017, era termenul de predare  al lucrãrii, însã,  acesta a fost devansat, deoarece au mai fost  lucrãri de efectuat si  nici statia de gaz nu era finalizatã.
Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.