Liberalii hunedoreni mizeazã pe sprijinul parlamentarilor PSD-ALDE

Liberalii hunedoreni mizeazã pe sprijinul parlamentarilor PSD-ALDE pentru sustinerea motiunii de cenzurã pentru demiterea Guvernului Dãncilã.  Liberalii sustin cã ar mai fi nevoie de 76 de voturi pentru demiterea guvernului. În plus, acestia mizeazã si pe sprijinul cetãtenilor care ar trebui sã le solicite celor sapte parlamentari: Cristian Resmeritã, Natalia Intotero, Laurentiu Nistor, Ilie Toma, Viorel Sãlan, Marica Sorin si Marius Surgent, pentru demiterea celui de-al treilea guvern PSD-ALDE.
“Cerem parlamentarilor de Hunedoara sã sustinã motiunea de cenzurã. Demiterea Guvernului Dragnea – Dãncilã este o urgentã nationalã. Cere parlamentarilor din Hunedoara sã te reprezinte si sã voteze motiunea de cenzurp”, aratã liberalii hunedoreni în solicitarea adresatã cetãtenilor acestui judet.
PSD-ALDE sã voteze motiunea de cenzurã. Liberalii au depus, miercuri, motiunea de cenzurã, intitulatã „Demiterea Guvernului Dragnea-Dãncilã, o urgentã nationalã!”.
“Indicatorii statistici din acest an spun aproape totul despre incompetenta vãditã a acestui guvern! Guvernul Dãncilã poate fi numit, pe bunã dreptate, guvernul scumpirilor! Inflatia, adicã ritmul de crestere a preturilor de consum, a ajuns la 5,4%, fiind la cel mai ridicat nivel din ultimii 5 ani. (…) ROBOR, indicatorul de referintã pentru dobânzile la creditele bancare, a ajuns la aproape 3%, adicã la cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani, determinând cresteri importante ale ratelor bancare pentru tinerii care au credite. În unele cazuri ratele au ajuns sã fie mai mari si cu câteva sute de lei lunar”, se aratã în textul motiunii de cenzurã a PNL.
Luni, 25 iunie, va fi cititã motiunea de cenzurã, iar miercuri, 27 iunie, începând  cu ora 14.00, va începe dezbaterea pe motiunea de cenzurã. Documentul a fost semnat de 152 de parlamentari, 109 deputati si 43 de senatori.
Monika BACIU

2 comentarii la „Liberalii hunedoreni mizeazã pe sprijinul parlamentarilor PSD-ALDE

 • 25 iunie 2018 la 22:06
  Permalink

  S-o f—-oo—-ta Johan ca el a propus-o.Care din cei 7 soogaci v-a iesi din armata lui dracnea?

  Răspunde
 • 26 iunie 2018 la 21:02
  Permalink

  Ioane,crezi ca daca te exprimi suburban,esti interesant?Nu!Probabil vrei sa-ti acoperi incultura si agramatismul!Unde ai invatat ca se scrie ,,v-a”iesi?Lasa astea cu liberalii si pesedistii,nu sunt pentru tine,tu ai alta prioritate:la scoala generala,urgent!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.