Finantistã – campioanã la taekwondo / O sã ai curaj sã iei credit, fãrã sã îl achiti?

Iei credit si poate uiti sã plãtesti, însã, am aflat cã la Petrosani se pregãteste cea mai bunã finantistã din tarã. Mãdãlina Condurat este campioanã nationalã la taekwondo si pentru asta chiar rectorul Universitãtii de la Petrosani, profesorul universitar Sorin Radu a tinut sã o premieze.
Mai în glumã, mai în serios, tânãra face cinste întregii lumi academice de la noi, pentru cã este cea mai bunã la acest sport ce impune disciplinã si pricepere, iar asta în conditiile în care în luptã s-a lansat alãturi de sportive de la universitãti cu  profil sportiv.
„Pe lângã alte premii câstigate în diverse concursuri, recent, a venit cu premiul I la Campionatul Universitar de Taekwondo, care s-a tinut la  Brasov. Am învitat-o sã o felicitãm si sperãm ca, prin modestele noastre posibilitãti, sã îi sprijinim si sã îi premiem pe toti cei ca ea. Vrem chiar sã le oferim si burse speciale acestor studenti, care au rezultate deosebite”, a spus prof univ dr habil Sorin Radu, Rectorul Universitãtii din Petrosani.
Nu este usor si sportul a fãcut-o sã fie disciplinatã. Mãdãlina spune cã împacã finantele cu sportul full contact perfect si, glumind, a sustinut ideea cã o sã îsi punã pe biroul de la banca la care va lucra, o diplomã de campioanã la taekwondo. „Pot bifa competitiile sportive si mã bucur cã mã pot mentine la un nivel ridicat, la care mã voi mai mentine atât cât în mai permite vârsta. În curând o sã mã mãnânce biroul bãncii, dar reusesc încã sã fac performantã. Nu am avut nici mãcar o competitie la care sã nu fi câstigat ceva”, a spus Mãdãlina Condurat, studentã, locul I la Compionatul Universitar de Taekwondo
De 14 ani se antreneazã în acest sport de contact, iar la Universitatea din Petrosani îsi ia toate examenele cu brio. Va fi, poate, cea mai bãtãioasã finantistã a României, atâta timp cât titlurile sale sunt cele mai înalte. Mãdãlina va fi sprijinitã de Universitatea pe care o urmeazã, iar rectorul a tinut neapãrat sã o felicite pentru performanta de acum, oferindu-i un premiu în bani.
Diana Mitrache

Un comentariu la „Finantistã – campioanã la taekwondo / O sã ai curaj sã iei credit, fãrã sã îl achiti?

  • 21 iunie 2018 la 19:39
    Permalink

    Sa poti sa-i dai doua dupa cap si sa nu o faci, asta inseamna sa faci taekwondo degeaba!!!
    Trebuie sa-l lasi lat pe bugetofagu asta nenorocit! El este obisnuit dupa campionatul de litraj la mare viteza …

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.