Gara Petrosani, abandonatã de constructori

Au început în fortã, dar s-au terminat banii. Nu s-au mai fãcut plãti, iar constructorii, care reparã si consolideazã statia CFR din Petrosani nu au mai lucrat în aceastã perioadã.
Cel care a fãcut demersurile ca lucrãrile sã fie pornite, consilierul local din Petrosani, Viorel Pascu, spune cã este inadmisibil ceea ce s-a întâmplat si aratã cã, acum, angajatii statiei îsi fac nevoile pe dupã vagoane.
„Angajatii nu vor sã rãspundã public. Doar pe la colturi. I-am întrebat direct: aveti unde sã mergeti la toaletã? si au spus clar: dupã vagoanele din garã si îsi iau apã în sticlã. Lucrãrile s-au oprit brusc pe niste motive puerile.  Am întrebat la Regionala CFR Timisoara de ce nu se lucreazã, cã au fost aprobate fonduri. Mi s-a rãspuns cã asteaptã, de câteva luni de zile, o filã de CEC de la Bucuresti”, a spus Viorel Pascu, membru în Consiliul local Petrosani. Situatia este cât se poate de incomodã si asta, dupã ce peroanele au fost cât de cât reparate, nu, însã, dupã standardele cerute, iar clãdirea gãrii a fost reconsolodatã. Acum, banii nu mai ajung la Petrosani, iar situatia penibilã în acre sunt pusi angajatii, care lucreazã câte 12 ore în statie, va ajunge la organele abilitate. Viorel Pascu spune cã va sesiza din nou Serviciul Medical de care apartine statia CFR Petrosani, pentru cã igiena în acest loc este ca si inexistentã.
Statia CFR Petrosani a fost datã în folosintã în urmã cu 147 de ani.Compania Nationalã de Cãi Ferate CFR SA a anuntat cã a alocat, în total, 13,4 milioane de lei din surse proprii si de la bugetul de stat pentru demararea unor lucrãri de la componentele infrastructurii feroviare de pe raza Regionalei CF Timisoara, din care 2,5 ar fi estimate cele din Petrosani, însã, este posibil ca banii sã se fi oprit pe drum.
Diana Mitrache

Advertisements

3 comentarii la „Gara Petrosani, abandonatã de constructori

 • 17 iunie 2018 la 19:48
  Permalink

  Este bataie de joc cu Gara Petrosani , desi valea jiului a votat 28 ani cu PSD , il rugam pe domnul senator Cristian Resmerita sa reclame la Bucuresti la domnul Liviu Dragnea .

  Răspunde
 • 18 iunie 2018 la 07:22
  Permalink

  Da, asa este mai bine, sa lasam gara originala in pace!!!!! Obiectiv turistic ar trebui numit. Vorbesc serios nu la ”misto”. Si atunci poate institutia monumentelor istorice poate salva ceva…..

  Răspunde
  • 18 iunie 2018 la 07:26
   Permalink

   Am glumit si nu va luati dupa un prost ca mine

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.