Drumul “carierei” de la SNIM la CEH

Angajatii Societãtii Nationale de Închideri Mine Valea Jiului pleacã cu lichidarea la zi pentru a se angaja la Complexul Energetic Hunedoara.
În ultima perioadã, conducerea SNIM a primit mai multe solicitãri din partea angajatilor pentru a le aproba demisia cu lichidarea la zi. Oamenii îsI cautã norocul la Complexul Energetic Hunedoara, societate care se aflã la un pas de faliment. CEH disponibilizeazã, dar în acelasI timp angajeazã…
“Este o problemã discutabilã. Este un lucru care nu este pe placul societãtii noastre pentru cã din proiectia care am fãcut-o si am derulat-o ne-am oprit personalul necesar derulãrii unor activitãti, iar în varianta în care Complexul disponibilizeazã si pe de altã parte angajeazã sau curteazã lucrãtorii nostri pentru a-i angajã la ei, nouã ne creeazã o disfunctionalitate si mã tem cã anumite lucrãri vor fi într-un impas la un moment dat”, a declarat Petre Drãgoescu, director tehnic în cadrul SNIMVJ.
Deja o parte dintre angajatii SNIM au cerut sã plece cu lichidarea la zi pentru a se angaja la Complexul Energetic Hunedoara.
“Sunt parte din ei atât la mina Uricani cât si la mina Paroseni care si-au depus cereri prin care solicitã lichidarea la zi, am înteles cã la CEH ar fi mai multe cereri depuse prin care solicitã angajarea. Cert este cã în momentul de fatã nu este o comunicare asa cum ne-am dori între SNIM si CEH”,  a mai declarat sursa citatã. În momentul de fatã la Societatea Nationalã de Închideri Mine Valea Jiului mai lucreazã 484 angajati. 74 ar urma sã fie disponibilizati în cursul acestui an.
Monika BACIU

2 thoughts on “Drumul “carierei” de la SNIM la CEH

 • 17 mai 2018 at 20:56
  Permalink

  Domnul Petre Dragoescu a promis public in presa ca anul acesta se va asfalta drumul de centura al Petrilei .

  Reply
 • 25 mai 2018 at 22:21
  Permalink

  Pentru ce sa vo asfalteze ?i dîn bani cu i ?i pana la alegeri mai esteeeee

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *