Revin luminitele de semnalizare la trecerile de pietoni

Au fost scoase pe timpul iernii, dar acum vor fi montate din nou. Vorbim despre balizele ce mãrginesc trecerile de pietoni din municipiul Petrosani, care vor fi montate din nou, pentru a le atrage atentia soferilor ca, pe timp de noapte, sã reducã viteazã.
Ele au fost scoase pe perioada în care s-a fãcut deszãpezirea si acum vor fi montate din nou.
„Le vom repune, pentru cã iarna nu le-am lãsat, cã puteau fi distruse cu plugurile. Le vom repune, cred cã, sãptãmâna viitoare”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani. În Petrosani au avut loc mai multe evenimente grave, pe  trecerile de pietoni, iar edilii  si-au luat mãsuri suplimentare, asa încât soferii sã poatã observa din timp locurile prin care trec pietonii. Una dintre mãsuri a fost si montarea de proiectoare pe fiecare zebrã.
„La toate trecerile au fost adãugate proiectoare. Cred cã, în acest moment, 99% dintre trecerile de pietoni cu risc au fost iluminate suplimentar”, a mai precizat primarul.  Nu mai putin de 3 oameni  si-au pierdut viata pe trecerile de pietoni, ori în apropierea lor, anul trecut, iar administratia din Petrosani a montat, la trecerile de pietoni, proiectoare,  balize si semne de circulatie luminate intermitent.
Diana Mitrache

One thought on “Revin luminitele de semnalizare la trecerile de pietoni

  • 15 mai 2018 at 21:09
    Permalink

    ,,treceri de pietoni cu risc”!Oare poate sa ne explice aceasta minte luminata cum a hotarat care sunt treceri cu risc si care sunt fara risc?Iti sta mintea-n loc cand citesti asa ceva!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *